maanantai 29. kesäkuuta 2015

Malin+Goetz Lip Moisturizer

Ensinnäkin en ole kuuna kullan valkeana voinut edes kuvitella kirjoittavani tällaisia ylistyssanoja huulivoiteesta. Onpa oikeasti todella ihmeellinen voide. Kertaheitolla pehmittää huulet.


Mitä tuohon nyt sitten oikein sanoisi? Pieni tuubi tuli akkainlehden mukana, enkä uskonut, että mikään voide voisi näin hyvä olla. Toimittaa myös huulikiillon virkaa. Tässä lisää aiheesta.

Jotenkin aina ajattelin, että ko. merkki on esim. ruotsalainen, sen kummemmin asiaan tutustumatta. Siis ennen tätä lehden mukana tullutta pakkausta. Malin vaan kun on tytön nimi.

Vaan ei, sarja onkin amerikkalainen. Onpa hiukan hämmentävää. Perheyritys, jonka tuotteet ovat tarkoitetut herkälle iholle. Firma on perustettu vuonna 2004.

Noilta sivuilta muuten toimitetaan myös Suomeen. Erittäin kiinnostava sarja, ainakin tämän ensimmäisen kokemuksen kautta!


sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

Taidenäyttelyssa

Perjantaina oli Paraisten Art Bankissa (Kauppiaskatu 24) Anna-Liisa Kankaanmäen loistava näyttely "Riippuvuus". Avajaisissa oli paljon väkeä, enkä edes ajatellut saavani loistavia kuvia teoksista, mutta kunhan nyt allaolevasta saatte jotakin käsitystä. Näyttely on mielenkiintoinen ja kannattaa käydä katsomassa, jos sielläpäin liikutte. Siellähän on pysyvässä näyttelyssa mm. Dalin teoksia.











lauantai 27. kesäkuuta 2015

Taidetta ja hiukan alennusmyynneistäkin

Tulin Suomeen työasioiden takia, mutta pian taas baanalle...inhottavan levotonta elämää ja näin käy aina kun on aikomus lomailla. Juhannuksena oli tosiaan vieras Suomesta, mutta perjantaina minulla oli puhelinasioita, mikä oli äärettömän noloa, mutta minkäs sille voi. No tulipa pitkästä aikaa kierrettyä Lontoon turistirysiä, kävimme mm. Tate Modernissa, jossa oli vallan loistava Sonia Delaunay -näyttely, suosittelen. Tämä taiteilijahan on viettänyt paljon aikaa Suomessakin nuoruudessaan. Valitettavasti siellä ei voinut ottaa valokuvia :(  Minusta hän oli monitaituri niin tekstiilien ja vaatteiden suunnittelussa, kuin simultaanitaiteessa, katsokaapas vain vaikka näitä flamencoartisteja. Siinä sitä on liikettä ja tunnetta!


Asiasta toiseen; Lontoossa asuva, alunperin suomalainen ystävättäreni ihastui muuten ikihyviksi nähdessään minulla tuubin HTH-voidetta (tästäkin on tullut aiempi postais). Hänen ystävättärensä, niinikään suomalainen alkujaan ja jolla on koti Pariisissa ja Palm Beachilla, ja joka käyttää vaan ja ainoastaan HTH:ta kasvovoiteenaan (ja muutenkin, ja hänellä jos kenellä olisi todellakin varaa kalliimpiinkin). No, annoin hänelle miltei täyden tuubin aikomuksenani ostaa uusi Turusta. Kuinkas kävikään, kiersin eilen kiukkuisena kaupunkia, ja se oli joka paikasta loppuunmyyty! Toisaalta en yhtään ihmettele, mutta koska minulla on puolisen tuubia sitä nyt ainoastaan jäljellä, soisin uuden putelin löytyvän hyvin pikaisesti. GRRR.

*****

Ja mitä sitten ostin alennusmyynneistä? Tarkemmin sanoen S-ryhmän alesta. Siis en toden totta tarvitsisi mitään, mutta obsessio on obsessio...



No ensinnäkin haluan tietää, onko Cliniquen Dramatically different Moisturizing Lotion niin hyvä kuin sitä on kehuttu. Pieni puteli sitä siis. Uskon kuitenkin palaavani HTH-linjallle, sillä HTH:ta ennemmin on lukuisia kalliita voiteita käyty läpi.

Toisekseen ostin Isadoran tuommoisen jumbo-bronzerkynän. Ehkä tässä aurinkosuojasta huolimatta ruskottuu sen verran, eetä se saattaa olla kätsy.

Ihmiset näyttävät myös vaahtoavan noista Diorin viisikoista, joten kokeilenpa sitten tuota Pink Designiä, joka lähti puoleen hintaan.

Joo ja mitäänhän mä en tarvinnut....

Nyt ryysään tästä viinitastingiin, vanha viiniklubimme Botrytus Aboensis (tai sen ydinryhmä) kokoontuu pitkästä aikaa.

perjantai 26. kesäkuuta 2015

Boots & Nip+Fab

Olen kyllä mitä laiskin shoppailija (vaikka sitä ei kyllä äkkiä uskoisi). Aiemmassa meilissä esitelty kiharrin muuten on erinomainen pörrön tainnutin (olen muuten erittäin hämmästynyt!), ja samassa paketissa sain Nip+Fabin glykolikuorintalappuja, jotka vaikuttavat erittäinkin käteviltä. Hoksasin muuten, että nykyään Boots toimittaa kv. sivuiltaan myös Suomeen, eli vilkaisehan tänne ja vaihda yläpalkista toimitusmaaksi Finland. Bootsin Advantage-kortilla muuten pointsit kerääntyvät aika nopsaan, joten ostoksistani tulikin ihan reilu alennus.



Kynnessä muuten aiemmassa postauksessa lehden mukana tullut kynsilakka, joka tässä näyttää harmaalta, mutta päivänvalossa on lila. Laitoin hiukan hilettä kynnen kärkeen.

Ohut iho ei kaipaa hankaamista, eli kemiallinen kuorinta on paras tapa päästä eroon kuolleesta ihosolukosta, joka tukkii huokosia. Myönnän, että olen mitä laiskin ihon kuorija, joten nämä lappuset tuntuivat todella kivoilta, ja vieläpä helpoilta käyttää, joten sopii minulle kuin nenä päähän.

Tata Harper (ks. aiempi meili) kertoi kuorivansa ihonsa joka päivä, joten samaa olen minäkin  nyt harrastanut näitten lappujen kanssa. Ihan kuin naamani olisi jopa paremmassa kunnossakin nyt jo hiukan yli viikon käytöllä. Suosittelen!

torstai 25. kesäkuuta 2015

Aurinkoisia päiviä odotellessa

Tiesittekö, että auringon aiheuttamilta ihovaurioilta voi suojautua sisäisestikin? No vaikka nyt syömällä ja juomalla jotakin antioksidanttipitoista ruokaa ja juomaa. Liiallisuuksiin ei tosin tässäkään mielessä kannata mennä, ja iho on tietenkin suojattaja myös topikaalisesti.

Vaikka käyttäisikin auringonsuojavoiteita, oleskelisi varjossa ja käyttäisi leveälierisiä hattuja ja suojaavia vaatteita, tiedetään kuitenkin, että liiallisen auringonoton aiheuttama oksidatiivinen stressi, inflammaatio ja sitä myötä tulevat DNA-vauriot voidaan ainakin tehdä pienemmiksi syömällä oikein.



Kahvi ja punaviini ovat hyviä esimerkkejä siitä, miten pieni määrä päivässä sisältää ihoa suojaavia polyfenoleja, jotka suojaavat valon aiheuttamalta ikääntymiseltä, oksidatiiviselta stressiltä ja saattavat jopa estää maksaläiskien syntymistä.

Muita polyfenoleja sisältäviä aineita ovat mm. omenat ja parsakaali. Parsakaali sisältää myös sulforafaania, joka aktivoi ihon omaa puolustusmekanismia auringossa.

Basilika on hyvä kesämauste (ja miksei tietty talvimaustekin), jossa on zeaksantiinia, joka auttaa filtteröimään UV-säteitä jossakin määrässä.

Omega-3 -rasvahappot suojaavat myös ihoa. Niitä saa esimerkiksi kuumentamattomasta, kylmäpuristetusta oliiviöljystä ja saksanpähkinöistä. Oliiviöljyssä on lisäksi E-vitamiinia, joka suojaa myös oksidatiiviselta stressiltä ja ehkäisee UVB-säteiden aiheuttamia valovaurioita. Oliiviöljy suojaa myös iholle levitettynä jonkin verran, eli ellei kunnon aurinkosuojavoidetta ole käytettävissä, kannattaa kurkistaa ruokakaappiin.

Olen aiemmassa postauksessani kirjoittanut eri (ruokakaapista löytyvien) öljyjen aurinkosuojavaikutuksista. Postaus löytynee haulla (lisään linkin kunhan ehdin).

keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

Kesälukemisen kylkiäisiä

Taas on kertynyt muutama kosmetiikkakylkiäinen kesälehtien mukana, tässä esimerkkejä.

Renin matkasetissä on Vita Mineral -sarjan päivävoide, silmänympärysvoide ja huulivoide.

Marie Claire UK:n mukana oli joko Elemis-merkin entsymaattinen kuorinta tai Pro-Radiance Illuminating Flash Balm. Kävi niin hyvä tuuri, että minun lehteni mukaa oli tuo viimeksimainittu, jonkin beauty boxin myötä se kuorinta on jo saatu aiemmin.

Nails Inc Londonin cream-kynsilakka löytyi tämän lehden kylkiäisenä.

Model co:n sininen silmienrajauskynä oli tarjolla tämän lehden mukana.

Malin + Goetzin matkasetti oli myös ihan kiva juttu. Pussissa on Grapefruit Face Cleanser, Lip Moisturizer ja Vitamin E Face Moisturizer.



maanantai 22. kesäkuuta 2015

Juhannuksenjälkeistä maanantaita...ja hiuspulman ratkaisu

Kyllä pitää olla tylsä päivä. Juhannusvieras Suomesta saatiin eilen kärrättyä Heathrow'hun, täällä sataa, on kylmää ja minua suoraan sanoen nyppii yksi sun toinen asia. Juhannus meni osin töitä tehdessä, eihän täällä sitä vietetä, vaikka oli meillä perjantaina aamiaiskattaus aiheen mukainen.




Asiasta seitsemänteen. Koska perjantai oli niin kiireinen, tein sitten online-shoppailukierroksen Bootsiin. Jos joku asia UK:ssa on hyvin, on se ainakin se, että mitä tahansa voi tilata netistä ja saada kuljetetuksi ovelle, paitsi, että nyt kävin hakemassa ostokseni paikallisesta myymälästä. Kätevää.

Vanha kihartimeni on ollut kovassa käytössä ja siihen on palanut jo vuosikymmenen hiusmuotoilutuotteet, joten päätin, että on uuden aika. Nykyisin on näköjään jos jonkinlaista härpätintä satavilla, ja päädyin vanhanaikaiseen malliin, Trevor Sorbien 32 mm:n Keratin + Argan - pihteihin. Aiemmassa postauksessani esiintyneen hyvän Macadamiakamman toimivuuden hoksattuani alan suhtautua yhä suopeammin näihin valmisteisiin, joista sanotaan irtoavan hiuksille hyvää tekeviä aineita. Trevor Sorbie on muuten paikallinen hiusguru, ellei joku Lontoota tunne.

Tämä kiharrin siis on suhteellisen paksu ja kuorrutettu keratiinilla ja argan-öljyllä, joka edelleen tuntuu olevan niin muodikasta. Kun katsotte tuota linkkiä, siinä on pari muutenkin hyvää jipoa, jotka ovat ainakin minulle hyödyllisiä: toinen on se, että se kytkee itse virtansa pois tunnin päästä, jos sen sattuisi jättämään päälle. Toinen taas se, että siinä on kätevästi samassa pistokkeessa (pistoke ei liene oikea sana tähän?) myös ns. continental-pistoke, eli ei tarvitse raahata adaptoria mukana koko ajan. Ihanaa....

Siinä on myös ihanan pitkä johto, ja kuumuudensäätö, jolla en tosin varmaan juurikaan tee mitään. Kuitenkin ihana ostos, suosittelen! Paaaljon parempi kuin tavallinen kihartimeni! Jos joku kiinnostui, niin Suomeen näitä toimittaa myös esim. lookfantastic.com

Eilen kävimme Kew Gardensissa, tässä pari kuvaa sieltä, oli parempi ilma kuin tänään.




perjantai 19. kesäkuuta 2015

Ciaté

Yleensä pruukaan ostaa joululahjoja jo kesän alennusmyynneistä. Piti vaan tulla tännekin kertomaan, mitä kivaa on esimerkiksi Bootsilla tarjouksessa. Yksi merkeistä, jolla on juuri lahjaksi sopivaa kivaa, on kynsilakkamerkki Ciaté.

Niin, toki sieltä löytää muutakin kivaa kuin Ciatén pakkaukset.

On piparkakkutaloa, täytteenään kynsilakkoja....

On kynsilakkabussi…..

Erilaisia joulupalloja...

...ja kynsilakkataksi, siis perinteinen London cab.

torstai 18. kesäkuuta 2015

Birchbox, kesäkuu 2015

Nyt alkaa olla kokeilemattomia tuotenäytteitä varastoissa sen verran paljon, että lopetin Birchboxin tilaamisen tältä erää.

Uutena Birchboxin yhteistyökumppanina esittäytyi French Sole, jalkinemerkki, jolla ainakin täällä UK:ssa on hyvä maine varsinkin matalien ballerinojen valmistajana. Sellaisia en  minä juurikaan käytä, mutta niitä kyllä löytyy minunkin vaatekaapistani. Nuo French Solen balllerinat ovat vaan aika hintavia.

Birchboxit ovat aina kauniita, ja tälläkään kerralla looda ei pettänyt. Kaunista kukkakuosia oli luvassa myös pakkauksesta löytyneelle kenkäpussille, jonka uusi yhteistyötaho oli sponssannut. Näitähän ei ole matkustavaisilla koskaan liikaa.




Ja mitäpä sitten boxi piti sisällään? Ensimmäisenä silmät osuivat metallinsävyisiin STYLondonin temporary tattoisiin. Kiva juttu! Mirenesse-merkiltä tulisitten monitoimijumbokynä, jota voi käyttää niin huuliin kuin poskipunana. Sävy on Starlet. Hiukan ehkä turhankin ruskehtava minulle...




Cowshed onkin ennestään tuttu luomumerkki ja siltä tuli ihanantuoksuinen Gorgeous Cow -vartalovoidepullo. Paksua tavaraa,mutta imeytyy ihoon hyvin!

Pidän ylläolevassa kuvassa kahta hiusöljypulloa, meni heti myös kokeiluun. Merkki on Protect & Oil, beauty protector, joka on hiuseliksiiriä, joka suojaa myös UV-säteiltä ja kuumuudelta. Ihana tuoksu tässäkin. Kovasti tästä öljystä on kehuja Makeupalleyssa.

English Laundry on  tuoksumerkki, jota on saanut aiemminkin Birchboxilta. No 7 on alunperin heidän ikoninen miestentuoksunsa, josta on nyt siis myös naisten versio, josta oli boxissa näyte. Tässä siitä lisää. Vaniljaa, puuterisuutta, makeutta, valkoisia kukkia ja mantelia.

Ren on myös tuttu merkki ja paketissa oli merkinbestseller, Instant Firming Beauty Shot. Sisältää paljon hyaluronihappoa, joka siloittaa ihoa.

Eli sellainen boxi tällä erää!



keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

Pliisu Ascot

Tämä tytteli oli modisti.

Camillan avajaistyyli.

Tämä asu oli ihan ookoo, ja päivän kuvatuimpia.

"Ellu" magentassaan.

Omituisia mekkoja!

Tätäkään kokonaisuutta ei oltu ilmeisesti mietitty ihan loppuun saakka.





Se kyllä täytyy sanoa, että olipas pliisu Ascotin avajaispäivä tänä vuonna. Todella näyttäviä hattuja ei juurikaan näkynyt, naisilla oli yllään merkillisiä monenkirjavia riepuja, jotka eivät istuneet kunnolla, ja samaten hatut olivat joko asuun täysin sopimattomia tai sitten todella tavallisia. Yllä sketch omasta asustani.

Prinsessa Beatrice ei ole koskaan ollut hyvä pukeutuja, mutta tämä kyllä alitti kaikki rimat. Kuvassa myös Zara Phillips keltaisessa asussaan.

Royal Ascot 2015