keskiviikko 28. marraskuuta 2018

Allure Beauty Box, lokakuu 2018

Nyt tuli kyllä aika kiva boxi, piristi lumista päivää mukavasti. Katsotaanpa sisällystä.


Vasemmalta löytyy ylhäältä vihreä tuubi Caudalien Vinopure Perfecting -seerumia. Sellaista talvikuivalle iholleni juuri kaipailinkin. Serumi sisältää beetahydroksihappoa (ihoa tasapainottava salisyylihappo), joka kuorii ihoa hellävaraisesti (hyvä!). Geelimäinen tuote tuoksuu mintulle ja yrttiselle, ja sisältää myös ihoa rauhoittavaa niasiiniamidia. Kosteuttavana ainesosana tässä toimii hyaluronihappo. Kuulostaa ihan seerumilta juuri minun iholleni.

Sen alla on Hourglass Caution Extreme Lash Mascara, sävyä Ultra Black. Hourglass on merkki, josta pidän, eikä mikään ostamani tuote ole vielä ollut huono, joten kokeilen mielelläni ja postailen siitä sitten erikseen.

Laatikossa on vasemmalla Sunday Riley Ceramic Slip -puhdistusainetta. Juokseva puhdistusaine tuoksuu kukkaiselta ja vaahtoaa kosketuksesta, ja se on infusoitu ihoa puhdistavalla savella (tässä kohdassa on mukana tulleessa lehtisessä käytetty sanaa "detox", mutta kun minä en sellaisiin usko, iho kun poistaa ihan itse myrkyt itsestään), joka puhdistaa huokosia. Tuote on sopiva normaalille ja rasvoittuvalle iholle. Kuulostaa taas ihan minun tuotteeltani!

Sen vieressä on First Aid beauty Ultra Repair Cream -tuubi. Tätä olen ennenkin kehunut. Voide pehmittää ihoa hyvin ja sisältää sheavoita, skvalaania ja keramideja ja siis kosteutustaso on huippuluokkaa. Tämä tuubi sujahti heti käsilaukkuuni!

Valkoinen pakkaus, jossa on pieni purkki keskellä, on BKR Paris Water Balm. Ihan uusi merkki minulle... Kalpean vaaleanpunainen balmi, jota voi käyttää huulilla ennen tai jälkeen huulipunan. Pehmittää huulet hyvin häivyttämättä huulipunan pigmenttiä.

Tämän pakkauksen päällä on Yves Saint Laurentin minikokoinen Tatouage Couture Matte Liquid Lip Stain, eli matta huulilakka. Saamastani sävystä ei ikävä kyllä saa suurennuslasillakaan mitään selvää, mutta yritän huomenna päivänvalossa ja lisään sävyn, jos saan sen selville. Arvaus on aika hankalaa, sillä sävyjä on paljon. Joka tapauksessa tällainen marjaisa ja kaunis sävy se on.


Viimeisenä oikealla on Sunday Riley Good Genes -näyte. Tätä olen aina halunnut kokeilla, mutta samaten kuin merkin muut tuotteet, se on aika hintava. Voiteessa on ihoa kuorivaa ja kirkastavaa maitohappoa.

Miltäs vaikutti boxi tällä kertaa?

3 kommenttia:

 1. Mä olin ihan liekeissä tästä boxista.Allure tuntuu just nyt boxilta,jonka tilauksen todellakin pidän.Nää tuotteet kaikki olivat ihania:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Allurella on pääsääntöisesti aika hyvä sisältö. Nyt oli (US) Birchbox tarjouksessa 7.50 USD ja otin sen, koska siinä on kustomointimahis. Tuskin kyllä tilaan paria boxia enempää.

   Poista
 2. Kävin vilkaisemassa ,mutta ei onneksi kiinostanut edes. Meni kyllä rahat tuossa black friday /weekend -cyber mondayn aikana aika lahjakkaasti.Siis tuli tilailtua uhtä sun toista.

  VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!