maanantai 7. tammikuuta 2019

Mielenkiintoinen tuote Lancômelta

Lancôme Visionnaire Crescendo Progressive Night Peel on nyt niin muodikkaiden happokuorintojen joukossa hieman erilainen, kaksifaasinen kuorinta-aine. Ideana on käyttää toisesta putkilon päästä saatavaa Phase 1 -ainetta ensin kaksi viikkoa, ja sitten siirtyä putkilon toiseen päähän pakattuun Phase 2 -aineeseen seuraavaksi pariksi viikoksi. Sinänsä kätevää pakata molemmat aineet samaan putkiloon, jonka kummassakin päässä on hygieeninen pumppumekanismi.


Tuotteita käytetään siis öisin, ja ykkösvaiheen tuote sisältää 5% "biohappoja", siis kvinoanleseuutetta ja hedelmähappoja. Näiden lisäksi siinä on ihoa kosteuttavia ainesosia (esim. glyseriini) sekä antioksidantteja (mm. mustikkauute) ja aloeta.


Kun iho on 14 yön jälkeen tottunut happoihin, siirrytään kakkosfaasiin, jossa happoja on 10%, joista 9,5% glykolihappoa ja 0,5% salisyylihappoa.  Tämäkin faasi kestää 14 yötä.


Kuorintana tämä kombo on aika helppo; ei tarvitse muistella, miten monta kertaa viikossa tuotetta pitäisi käyttää, eikä tarvitse katsoa kellosta, milloin tuote pitäisi pestä pois kasvoilta. Kovin kuivattaviakaan eivät aineet ole. Kuitenkin laitoin vielä voidetta yöksi näiden kuorrutukseksi, odotettuani toki ensin puolisen tuntia, etten sotkisi niiden vaikutusta.

Näin talviaikaan ei ole pelkoa auringostakaan, joten päivisin ei vähäisessä määrässä ulkoileva ihminen tarvitse välttämättä edes aurinkosuojaa. Muiden kuorivien aineitten (ja retinolin) käyttäminen samaan aikaan ei ole suositeltavaa, eli kosteusvoiteilla kuurin aikana mentiin.

Kuoriva vaikutus ei tosin mielestäni ollut sitä luokkaa, mitä normaalisti voimakkaammilla hapoilla saadaan aikaan, eli mielestäni tämä sopii herkemmällekin iholle ja kaikille ihotyypeille. En voi väittää, että juonteet olisivat minnekään hävinneet näiden 28:n yön jälkeen, mutta huokoset pienenivät ja iho kuitenkin näytti paremmalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!