keskiviikko 2. tammikuuta 2019

Uuden vuoden tuumailuja

Niin se sitten vaihtui vuosi. Me vietimme uutta vuotta ihan vaan kotona, vailla mitään ihmeempiä. Satuin vielä liukastumaan aattoaamuna lähtiessäni sädehoitoon, joten venäytetyn polven ja kipeän selän kanssa ei tehnyt edes mieli minnekään pippaloimaan. Onneksi vammat ovat nyt jo parempia.

Kävin tänään sädehoitolääkärillä, joka tosiaankin muistutti, että sädehoidon vaikutukset ovat todennettavissa vasta n. 3 kk:n jälkeen. Myös haitat voivat jatkua vielä pitkään. Hän myös muistutti, että sädetetty alue on todennäköisesti hauras, ja kasvaimen täyttämä luuosan onkalo ei todennäköisesti kasva luuta täyteen kovinkaan pian, jos koskaan. Varoitteli siis liukastelemasta yms.

Vielä neljä kertaa sädehoitoa ja sitten lähden jossakin vaiheessa ennen nilkkaleikkausta (siis seuraavan kahden viikon aikana) pikaisesti käymään Sveitsissä. Työasia... Toivottavasti vaan ei käy taas niin, että jumahdan sinne "ikuisiksi ajoiksi".

Tässä muuten näytöltä napattu kuva tuosta sädetetystä alueesta, häntäluun pää siis alhaalla (F). Säteen kohditusalueet hehkuvat punaisina ja tietty tuo suurempi punainen alue on se pääkasvain.
*****

Sitten vähän "iloisempiin" asioihin. Sain joululahjaksi mm. tuoksun, joka oli Chanelin Gabrielle. Siitä lisää myöhemmin. Huvittelin sitten päivittämällä Fragrantican profiiliani. Katsokaa ja kauhistukaa! Ellei linkki aukea, profiili on Dzinni-nimellä, sieltä voit hakea itse.

Eikä tässä vielä varmaan edes kaikki omistamani hajuvedet, niitä kun on useammassa huushollissa.

6 kommenttia:

 1. No hui, varovasti nyt sitten!! Kiva,että päivitit hajuvesiprofiilia,kävin kurkkaamassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuten huomasit, omistan aikamoisen määrän hajuvesiä. Siinä ei siis ole edes kaikkia niitä, mitä on oman kotini kätköissä! Tiedän siellä olevan joitain luomutuoksuja ja joitakin hamassa menneisyydessä lentokentiltä "mielenhäiriössä" hankittuja Victoria's Secret -tuoksuja....

   Poista
 2. Muhun verrattuna et oikeastaan omista paljon,mun profiilissa aika lailla enemmän,olen friikki,mutta sulla esim samoja chopard hajuvesiä kivasti::

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, Chopard on sveitsiläinen merkki, joten sieltä tuli ostettua.

   Poista
 3. Lähetin sulle viestin fragranticassa omalla nimmarilla;)rakastan hajuvesiä

  VastaaPoista
 4. Ostin tosiaan Kanarian saarilta hajuveden,jota ei edes ole fragranticassa,joku Esperanza ja red pearl ja jotain siellä oli,mutta ei esperanzaa,ja makosin siitä 40 euroa,mutta hei mä tykkäsin siitä ,joten olkoot,joskus ihminen vaan ostaa ja ajattelee,että olkoot :)

  VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!