keskiviikko 24. helmikuuta 2021

Silmänympärysvoideasiaa

Kirjoittelin tänne taannoin Lieracin sävytetystä silmänalusvoiteesta (Diopticerne) ja harmikseni se on kuin onkin lopetettu. Ranskan ebaysta (ebay.fr) sitten löysin varsin edullisesti noita ja tilasin heti neljä tuubillista. Yhteishinta noin pari kymppiä. Vaati hiukan Google Translate -avusteista kirjeenvaihtoa ja kiemuraisia kohteliaisuuksia ja myyjä ilolla suostui toimittamaan Suomeen, vaikka aluksi ilmoitti kaupassaan vain olevan yhden tuubin ja lähetys vain Ranskan alueelle. Kun olin ilmaissut haluni ostaa useamman kuin yhden, niin hän totesi sitten laittavansa niitä ebayhin niin monta kuin tarvitsisin. Postikulu pysyisi samana! Olin enemmän kuin mielissäni, kun tänään noudin paketin. Laitoin myyjälle myös vuolaan ranskankielisen (ja tietty positiivisen) palautteen.


Viime vuonna olin jossakin vaiheessa ostanut Sokokselta matkakokoisia kosmetiikkatuotteita siinä toivossa, että pian taas pääsee reissaamaan. Yksi näistä oli geelimäinen Moisture Surge Eye  - silmänympärysvoide.


Pakkaus on tuossa pyörinyt muitten meikkien mukana, ja yhtenä päivänä päätin avata sen kokeillakseni, vaikka en niin geelimäisistä silmänympärysvoiteista perustakaan. Tuhdimpaa sen olla pitää!

Muttamutta... Suorastaan hämmästyin: Tämähän onkin aika stydiä tavaraa ja kosteuttaa todella hyvin! Ainoa haittapuoli on se, että geelimäisessä tuotteessa on jonkinlaisia hippusia, jotka välillä tukkivat tuubin ulostuloaukon, ja kun tämän jälkeen hiukan kovemmin tuubia puristaa, sieltä ruiskahtaa aika tavalla tavaraa ulos.

Netissä tätä kuvaillaan sanoilla "ultra light". En ole oikein samaa mieltä, sillä ei tämä geelimäiseksi tuotteeksi kovinkaan kevyt ole, ja sisältäähän sen mm. glyseriinin, peptidien, kofeiinin, niasiinin ja hyaluronihapon lisäksi kookosöljyä. Sopii siis vähän kuivemmankinsorttiselle iholle ja käy myös silmänympärysnaamiosta. Taidan jossakin välissä hankkia täysikokoisen tuotteen, joka on näköjään pumppupullossa. Se ehkä ratkaisee tämän pienen tuubin "ruikkimisongelman" 😂😁.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!