perjantai 13. tammikuuta 2023

Seikkailua Rossmannilla

Ihanien kahviloiden ja leipomoiden lisäksi tässä asunnon ympäristössä riittää kaikenlaisia kiusauksia. Löysin kulman takaa myös Rossmannin. Raatihuoneen takana olevassa REWE-lähimarketissani kun ei ole kunnon teevalikoimaa, vain vaan yhtä rooibos-sorttia, niin piti tallustaa Rossmannille iltateenhakuun.

Erinomainen tekosyy shoppailla kaikkea muutakin.


Bebe (tai bebe, be you be true - pienellä alkukirjaimella) on jotenkin hämärästi tuttu merkki Sveitsin-vuosiltani. Tarvitsin kuorinta-aineen, fysikaalisen sellaisen ja arvelin, että tämä voisi olla hellävarainen, koska käytän kemiallisiakin kuorintoja, eikä iän ja viimevuotisten hoitojen ohentamaa ihoa saa turhaan rasittaa.

Samalla ostin ison pullollisen misellivettä, jota aina silloin tällöin käytän. Useimmat misellivedet poistavat liiaksi rasvaa kasvoilta, joten ihon luonnollinen suojavaippa kärsii, joten olen vähentänyt misellivesien käyttöä rajusti.

Kuorinta-aine on geelimäinen, herkälle iholle tarkoitettu, sisältää aprikoosiuutetta ja tuoksuu ihanan hennosti myös aprikoosille. Siinä on kuorivia partikkeleita, mutta todella harvakseen. Ruokalusikallisesta voi löytyä muutama. Sinänsä hämmästyttävää, koska INCI:ssä ei oikeastaan ole mitään, mikä kuorisi, muuta kuin nämä partikkelit. Joita siis ei oikeastaan juuri ollenkaan ole.


Mutta kyseisellä tuotteella on myös pesevä/puhdistava vaikutus. Koska se sisältää runsaasti glyseriiniä, käytän sitä meikin poiston jälkeiseen putsaukseen ja annan sen olla iholla jonkin aikaa. Ihosta tulee ihanan pehmeä ja olen myös ihan tyytyväinen ostokseeni. Eipä tuo maltaita maksanut, ja tulee kyllä käytettyä pois.

Mitä tulee miselliveteen, INCI on varsin simppelin näköinen: pääasiassa vettä, kosteuttavia kapryyliglyseridejä ja ruusuvettä. Ei pitäisi kuivattaa ihoa liikaa, eikä se sitä teekään. Olen tosiaankin alkanut varoa joitain misellivesiä, koska ne pidemmän päälle tuntuvat jopa vaurioittavan ihoa. Joskus käytin niitä päivittäin, mutta takanapa ovat ne päivät.

Onko tämä brändi sinulle tuttu?

2 kommenttia:

  1. "Ruokalusikallisesta voi löytyä muutama". Kuulostaa just sellaiselta, joka lentäisi mulla samantien roskikseeen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuorintana se ei tosiaan varmaan pelitä mitenkään, mutta kun siinä on selkeästi putsarin ominaisuuksia/aineksia, niin muutan hiukan käyttötarkoitusta niin ei mene hukkaan koko homma :)

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!