lauantai 24. elokuuta 2013

Voice ja suosikkini Marianne

Torstaina kävin ystävättäreni luona naapurikunnassa ja autossa soi Voice, kuten yleensäkin. Uudet  iltapäiväjuontajat tuntuvat kyllä aika tahvoilta, puhumattakaan sääpoika Denniksestä. Ja onko hinttarerilla oltava aina noin ärsyttävä ääni?

Mariannen juonnoista tykkään. Hänen vanhempansa ovat nuoruudenystäviäni, joten kommentit vanhemmista hihityttävät. Mutta se ei ole SE juttu, jonka takia ko. radioasemaa kuuntelen. Hänellä on kuitenkin taito olla diskreetti tietyissä asioissa. On ehkä perua opinnoista Briteissä.

Torstaina aihe koski sitä että onko Jennifer Aniston raskaana. Aivan hirvittävää uutisointia!

Ehkä joku ei vaan kykene saamaan lapsia. Kuulun itse tähän kategoriaan, jonka syöpä ja sen korvalla tapahtunut miesystävän katoaminen kuvioista sinetöi asian. Kun kerroin hänelle asiasta, hänen ensimmäinen kommenttinsa oli :

"Meneekö sulta nyt tukka?".

Hirvittävän hienoa. En voinut kuin nieleskellä. Ja järkyttyä. En ollut ajatellut asiaa siihen saakka. Enkä edes pystynyt ajattelemaan. Päivä kerrallaan.

Mutta menneisyydessä sattui jotakin muutakin.  Tunsin erään terminaalipotilaan (=saattohoitopotilas, siis henkilö, joka tulee kuolemaan sairauteensa), joka oli kaupungilla ja sai onnittelut raskautensa takia. Hänellä oli lymfooma, joka paisutti vatsan, ja kemoterapiasta hiukset olivat jääneet eräänä aamuna tyynylle. Raflaavannäköinen peruukki korvasi asian, ja hän olikin todella hyvännäköinen nuori nainen.

Nuori nainen, joka tuli vuolaasti itkien takaisin saattohoitokotiin. Olin ihan sanaton.

Sanaton edelleen.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!