sunnuntai 21. elokuuta 2016

Hankalan ihon hoitoa mutanaamioilla

Kuten tiedätte, minun kasvojeni iho on aika hankala. Osin jopa rasvainen, osin kuiva, ja läiskikäs. Punoittaa herkästi, siinä on isot huokoset, mustapäitä, miliumeja ja pukkaapa siihen jopa finnejä. Teini-iän jo kauan sitten ohittaneena se ei naurata yhtään.

Yritän sitä kuitenkin hoitaa säännöllisillä kuorinnoilla, naamioilla ja kosteuttavilla voiteilla, mutta aina ei sekään auta.

Sain kokeiltavakseni MayBeautylta muutaman naamion, joka lupaa ehkäistä aknea, poistaa mustapäitä ja mikä parasta poistaa rasvaa ja kuollutta ihosolukkoa. Kuulostaa hyvältä.Kyseessä on mutanaamio, mutta siinä on myös ihoa kosteuttavaa kasvipohjaista glyserolia. Sopii erittäin hyvin tällaiselle pintakuivallekin iholle, jonne pakkautuu kaikenlaista töhnää aiheuttaen noita inhotttavia epäpuhtauksia.Mutanaamio siis kuivuu kasvoille kelmuksi ja vedetään yhtenä (tai useampana) kappaleena pois – sellaisista pidän. Ei tule turhaa sotkua sitä poistaessa.

Levitin sitä siis kasvoille varoen kulmakarvoja (ja yleensäkin hiusrajaa), koska tällainen naamio saattaa tarrata niihin tiukasti. Sitten se naurettavin juttu, eli naaman katsominen peilistä:Minulla on ollut tällaisia naamioita ennenkin, mutta aina se vaan hauskuuttaa…. Hauskuutti vieläkin enemmän, kun naamion vaikuttaessa sen vaaditun 30-45 minuuttia, tuli läheisen ruokakaupan tsupparipoika tuomaan ruokaostoksiani. Olin ihan unohtanut koko jutun ja tietty hän tuli juurikin silloin, vaikka aikaikkunaksi oli annettu useita tunteja.

Miesparalla piti pokka hyvin, mutta samaa en voi sanoa itsestäni ;)Naamio irtosi aika hyvin ja miltei kokonaisena, joitakin riekaleita joutui reunoilta nyppimään irti erikseen. Oikeastaan, mitä paksumpi kerros, sitä parempi, ja seuraavalla kerralla levittelinkin naamion sormin. Tuntui hiukan siltä, että sivellin imee turhaan ainetta hukkaan.

Naama hiukan punoitteli naamion poistamisen jälkeen, mutta punoitus hävisi pian. Iho imi hyvin geelimäisen kosteusvoiteen sen jälkeen, eli kuorimisefekti oli ainakin kunnollinen, eikä ennen sitä tarvinnut siis kuorintaa tehdä.

Käytin naamiota pari kertaa viikossa ja ainakin iho tuntui tykkäävän siitä ja siloittuvan, eikä kiillellyt niin helposti kuin normaalisti.

Sain muuten tästä tuotteesta teille lukijoille alennuskoodin, eli jos naamio kiinnostaa, alennuskoodilla dzinninmask saat -30% alennuksen ja sitä voi tilata haluamansa määrän annospusseissa täältä.

4 kommenttia:

 1. Satuinpa vierailemaan blogissasi sopivaan aikaan kun jälkikasvu juuri toivoi tällaisia naamioita. Raision serkkusi pisti heti tilauksen menemään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kas kun sattuikin! Olen vähän pihtaillut tuota postausta, kun tässä on ollut niin paljon kaikkea ylimääräistä tapahtumaa viimeaikoina, mutta hyvä kun nyt info tuli kuin tilauksesta!

   Poista
 2. Tuollaiset kalvona irtoavat naamiot ovat kivoja. Hyvää vkl sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näistä tykkään minäkin. Ovat jotenkin "siistimpiä" käyttää.

   Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!