tiistai 8. marraskuuta 2011

Helppoa ruoanlaittoa

Nyt on syoty kurpitsaa viikko, ja lopusta laitoin eilen kurpitsakeittoa. Kolmisen litraa sita sitten siitakin tuli. Keitin kurpitsanpalaset pienessa vesitilkassa pehmeiksi, soseutin liemessaan ja lisasin hiukan kermaa ja merisuolaa. Se ei muuta tarvitse.

Pieni kiehkura kermaa paalle (hiukan se ehti leviamaan ennen kuvaamista), joskin tilkka hyvaa oliivioljyakin olisi passannut hyvin.
Kurpitsan kanssa nyhertamisen jalkeen en sitten viitsinyt laittaa paaruoaksi mitaan kummempia. Tama siis on "talonpyttis", toisin sanoen tahteeksi jaanyt makkara ja lindstrominpihvi kermaan muhennetuikka vihreilla lehtivihanneksilla, joista paaosa oli pinaattia.



Jostain syysta juuri tanaan on ollut hilliton mieliteko puolukoihin. Marketin pakastealtaassa oli suht' tyyriita kotimaisia. Ostin pussillisen, ja hyvalta ne ovatkin maistuneet jopa iltapalaksikin venalaisen jogurtin kanssa ja toffeestevialla maustettuna.


Taytyisi hiukan varmaan panostaa enemman tahan kokkaukseen. Ja ruokien esillepanoon....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!