lauantai 11. helmikuuta 2012

Leivontaa

Tein taas yhtena paivana mantelikakkua, ja ihmettelin, etta siita tuli hiukan lituska. No ei ihme, en ollut muistanut laittaa siihen kananmunaa. Munaparka loytyi myohemmin tyotasolta.

Kokeilin kakkuun jossain vaiheessa myos pienta ksantaanilisaa, mutta ei, tulos oli hiukan liian tahnamainen. Sellainen epamiellyttavan tahnamainen.

Nyt ostin valkoisia papujauhoja, joita kuulemma voi kayttaa vehnan sijasta leipomisessa. Valkoisissa pavuissa pitaisi myos olla ainetta (iHerbissa tata kutsutaan nimella phase 2), joka estaa hiilihydraattien imeytymista.

Mielenkiintoista, ja nyt yritan miettia, mita noista tekisi!

Leivontatarvikkeita iHerbista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!