Paikallisen kalakaupan ovessa oli tämä lause. Kuulosta hyvältä. Pääsiäisen ruokalista näyttää sitten kuitenkin olevan halloumia ja paikallisia herkkuja.
|
Carob-palkoja. |
|
Kolokos. Tästä ei paljoa löytynyt netistä tietoa noinnkiinkuin äkkiä hakemalla. paikallinen kokki kuitenkin selitti, että se kuoritaan ja pilkotaan pieneksi ja paistetaan oliiviöljyssä, valkosipulissa ja tomaatin plus kananpalojen kanssa. Btw, tämä on taaro tai taro. |
|
Carob-puun paloista tehtyä melassia. |
|
Aprikooseja (enpä olisi arvannut...). |
|
Sucuk, ei, nyt ei olla Tampereella, vaan tämä on tehty hedelmistä. On todella hyvää. |
|
Valkosipuli-chilioliiviöljyä. |
|
Halloumia sitten syödään koko pääsiäinen! Herkullistahan se on! |
|
Turkkilaisia karkkeja nuo kirjavat ja pistaaseja oikealla. Valitettava heikkouteni nämäpistaasit. varsinkin jos ne paahtaa kuivalla pannulla arabialaisittain ja puristaa hiukan sitruunamehua päälle. |
|
Taikinantapaista herkkua. Luulin ensin hedelmänahaksi, mutta ei se sitä ollutkaan. |
|
Hyvää kuitenkin. Joskus ostin Kanadassa ollessani Inniskillinin jääviinitilalta hedelmänahkoja, jotka oikeasti olivat siis kuivatuista hedelmistä tai siis niiden soseesta tehtyjä levyjä. |
Ei täällä ainakaan laihtumaan pääse :)
|
Lomanaama täysin au naturel. |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!