Tästä siis piti tulla herkullinen Charlotte Russe. Mutta siitä tuli vain herkullinen, ulkonäkö ei ole maailman paras. Tässä kuitenkin ohje teillekin. Tämä ihana jälkkäri on gluteeniton!
Kääretorttu
4 munaa
1 1/2 dl sokeria
1 1/2 dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta
pari dl marjaisaa hilloa täyttämiseen
Ota ainekset huoneenlämpöön ajoissa. Sekoita perunajauhot ja leivinjauhe hyvin. Laita uuni 225 C ja levitä pellille leivinpaperi.
Vatkaa huoneenlämpöiset munat ja sokeri vaahdoksi. Siivilöi siihen käännellen varovasti jauhoseos. Levitä taikina leivinpaperille ja paista uunin keskitasossa n. 8-10 min. Anna torttupohjan jäähtyä ja levitä sille hillo, rullaa pohja ja anna hiukan vetäytyä.
Leikkaa torttu noin cm:n paksuisiksi viipaleiksi ja vuoraa viipaleilla kulho (tässä käytetty kupumaista). Voit laittaa eristykseksi keittiökelmua, jos haluat.
Kermahyytelö täytteeksi
Tässä teelmyksessä laitettu kolme erilaista kerrosta, vaniljalla, mansikalla ja kaakaolla. Käytä 1 liivatelehti per 1 dl kermaa. Vatkaa kerma vaahdoksi, jaa kolmeen osaan ja mausta + sekoita mukaan liotetut ja liuotetut liivatelehdet. Kaada täytteeksi kerroksittain.
Nam!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!