tiistai 30. huhtikuuta 2024

Max Factor Miracle Pure Eye Enhancer

Lueskelen edelleenkin usein The Irish Sun -lehteä netistä, ja etenkin sen kosmetiikka & hius -osastoa. Törmäsin siellä tällaiseen silmienympäryskirkastajan arvioon kuvineen ja kiinnostuin. Kun tuo nyt maksoi alle kympin, niin hankin sen kokeiluun.


Kyseessä on Max Factor Pure Miracle Eye Enhancer, eli ihon sävyä korjaava ja väsymyksen merkkejä häivyttävä, C-vitamiinia ja kofeiinia sisältävä voide. Kofeiininhan sanotaan vähentävän turvotusta ja C-vitamiinin kirkastavan ihon sävyä.


Tämä tuote on siis ihan marketeista saatavilla ja pakattu tuubiin, jossa on viisto levitin päässä. Sävyjä on saatavilla kuusi, ja hankkimani sävy on vaalein, eli hiukan punertava 01 Rose. Levittimen avulla voi hieroa kevyesti silmien alusia, jolloin nesteretentio lähtee liikkeelle.




Voide on ohutta ja kevyttä, mutta silti pigmenttistä. Sitä voi myös kerrostaa. Hapettuessaan se ei muuta sävyään, eikä tummene, tai muutu oranssihtavaksi, kuten jotkut pigmenttiset voiteet tekevät.

Minusta tämä oli yllättävän hyväkin, sopivan ohutta, eikä se jämähdä juonteisiin. Sen sisältämä mica heijastaa valoa, ja mm. glyseriini ja kookosöljy estävät kiristävän tunteen iholla päivän mittaa hyvin.

Suositus!
*****
Täälläkin on vappu pyörähtänyt käyntiin. Huomenna on yleinen vapaapäivä, joten ihmiset olivat marketissa sankoin joukoin ja liki jokaisella oli korissa jotakin alkoholipitoista.


Kerroin jo viime vuonna paikallisesta vappuperinteestä, jossa nuoret miehet vievät (vappuyönä) ison, koristellun puukarahkan mielitiettynsä asuintalon eteen. Tässä tuli jo ensimmäinen kauppareissulla vastaan karahkansa kanssa. Huomenna noita koristettuja puukarahkoja on sitten joka puolella, köytettynä puihin, vesiränneihin yms. Usein niissä on sydän tms. jossa on isoin kirjaimin lemmen kohteen nimi. Eikös olekin söpöä?

Viime vuonna niitä taidettiin poistella kadunvarsista vasta loppukesästä.

Alla vielä pieni filkanpätkä tästä kotikadulta. Kaunis on tämä vanha kaupunginosa rakennuksineen. Sota ilmeisesti raunioitti joitain rakennuksia, mutta uudistakentaminen on tehty sillä tavalla, että uusista taloista näkyy, että ne ovat uudempia, mutta silti ne sulautuvat hyvin vanhaan rakennuskantaan.


Mukavaa vappua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!