![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjt7YqnZp7knjOgg4k6D2g77bAp-7QpVGBWw3IUA2Md_STy6Ap5-_58_4JTjmAdBH1uS1YgehhV6zcUwpsOqxGADCQSstj86Xd_m4Qwk69sJ5a1eWJOsbeFZwWwBGcSU-CA5KwWoRWn7vM/s280/26102011643.jpg) |
Kaannos kaksinkerroin, ja munakas on valmis! |
Hyvaa, halpaa ja helppoa. Laitan pinaatinlehdet ryoppaamatta tirisemaan voin kanssa kattilaan, ja sitten kun ovat kuumenneet ja menneet kokoon, haudutan kerman kanssa niin, etta kerma kiehuu kasaan. Mausteita se ei paljoa tarvitse. Viiden munan munakkaasta tulee kaksi annosta. Tanaan muhensin 600 g tuoretta pinaattia, josta tulee kahteen munakkaaseen.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhTqhytwJTYkfdxzHxfeHAXTfc_xmR9Hw1F5d4HY4kxeHHekw2Qlzrav1oEo4i81BccvMjH7QXDosZuv-I29ZWDH_AMGQ4pELBj2dwtTBUPp61s9lh8JLulEv1l2cVnv_b7vo3JYqjuv8U/s280/pinaatti2.jpg) |
Pinaatin muhentamista voissa ennen kerman lisaamista. |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!