lauantai 7. heinäkuuta 2012

Konstit on monet

Tapahtuipa eräänä päivänä siten, että vesi kielellä olin aikonut paistella jämälihapullia ja pakasteesta otettuja parsankukintoja valkosipulivoissa. Parsakaali on näet täten valmistettuna erikoisen hyvää.

Pannu oli jo kuumenemassa, kun vasta hoksasin, ettei pakasteessa ollutkaan pussillista parsakaalta, kuten olin luullut.

Vaan hätä keinot keksii: Saksien kanssa ulos, ja keräämään takapihalta nokkosia (niitä kun on aina tarjolla). Silppusin lehden valkosipulivoihin ja paistelin niitä siinä. Keskelle pari munaa ja lopuksi ne edellisenä päivänä tähteeksi jääneet lihapullat. Mausteeksi se ei tarvinnut kuin merisuolaa, vaikka mustapippuri ja ripaus raastettua muskottipähkinääkin olisi varmaan makuun hyvin sopinut.

Jälkiruokana kelpasi soijalatte enemmän kuin hyvin, parin steviasuklaapalan kanssa (Balance on merkki, myy S-ryhmä Suomessa).

Spydäri
Koirumukillinen soijalattea.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!