tiistai 29. marraskuuta 2022

Jotakin pientä Lidlistä

Menin sitten ostamaan Lidlistä jotain leivontajuttuja, ja pitihän siellä katsastaa se kosmetiikkapuolikin, kuten aina. 

Sinne oli tullut kynsilakoista uusia talvisävyjä, ja vaikka en mitenkään olisi tarvinnut enää yhtäkään lakkapulloa, kiusaus oli liian suuri ja ostin kaksi ihanan sinistä, helmiäisenhohtavaa. Ehkä lakkailen niillä pari kertaa ja annan lähipiirin nuorille neideille ne eteenpäin. 

Nämä ovat omalla tavallaan hyvin talvisia sävyjä, ja piti kuvata ne tänään myös lumihankea vasten, mutta hämärä yllätti. Jos saan ne huomenna kuvattua niin laitan kuvan tänne.


Silmiin osui tällainen Cien-merkin Eternal Orquid - silmänympärysvoide. Tai geeli. Kaunis pakkaus ja purkki, vaikka en pakkauksista ja purkeista yleensä vouhotakaan, elleivät ne ole jotenkin erityisen huonoja tai epäkäytännöllisiä.

Samaa sarjaa oli tarjolla muitakin tuotteita, eivätkä nekään maksaneet paljoa. Olisiko tämä ollut hiukan yli kolme euroa? Ei tullut otettua kuittia.


INCI näytti ihan hyvältä. Hyaluronihappoa, glyseriiniä, peptidejä ja elastaania, muun muassa. Jotkut sanovat hydrolysoidun elastaanin vaikuttavan samoin kuin kollageenin ihonhoitoaineissa, eli siis kosteuttavan. Kumpikaanhan ei siis voi lisätä ko. aineen määrää ihon rakenteessa, siis ulkoisesti käytettynä - eikä tosin sisäisestikään. Tätä elastiiniasiaa pitäisikin hiukan kaivella lisää.

Minä kyllä pidin tätä silmänympärysgeeliä tällä hinnalla suorastaan löytönä, koska ihollakin se tuntuu miellyttävältä, etenkin meikin alla.

4 kommenttia:

  1. Mulla oli joskus Cienin kasvovoide, ei sekään huono :) Toki edullisempi eikä pakkaukset oo ehkä niin kauniita kuin jollain merkeillä. Mutta kyllä tuo sy-geeli purkki on söpö!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noita Lidlin voiteita on kyllä kehuttu. Jos oikein muistan, järjestin kerran voidetestin, josta täälläkin kirjoitin tulokset kertoan. Osanottajia ei ollut kuin muutama, ja Cienin voide pärjäsi hyvin siinä pikkutestissä.

      Poista
  2. Varmasti ihan asiansa ajava sy-geeli, kynsilakoissa kivan talviset sävyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meikin alla tykkään geelimäisistä sy-voiteista, ja siinä tämä toimii hyvin. Plus purkki on nätti (en muuten olis edes kiinnittänyt huomiota siihen, saatika ostanut).

      Nyt kyllä täytyy kuitenkin sanoa, että jos alan veuhkottaa purkkien ulkonäöstä täällä, viekää mut pipolataamoon :D

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!