maanantai 6. toukokuuta 2024

La Rive

La Riven tuoksut ovat edullisia ja niitä myydään Suomessakin hyvinkin monessa paikassa. Firma on puolalainen ja hyvin monia tuoksuja voidaan luonnehtia kalliimpien brändien dupe-tuoksuiksi. Alla ote heidän nettisivuiltaan (vapaa käännös):

"Tuoksumme valitaan yhteistyössä tunnettujen ranskalaisten valmistajien kanssa parhaiden hajustevalmistajien kokemuksen pohjalta perinteisten menetelmien ja täyspitkän maserointiprosessin mukaisesti."

Mitä tämä sitten käytännössä tarkoittaa, se jää hämärän peittoon. Onhan toki olemassa dupe-tuoksuja, jotka valmistetaan yhteistyössä alkuperäisen brändin kanssa. Esimerkiksi Zaran tuoksuista löytyy sellaisia, jotka on kehitetty esim. Jo Malonen kanssa yhteistyössä (lue täältä aiempi postaus asiasta).

La Rive Elegant, dupe Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540:lle. Kuvakaappaus duftzwillinge.eu

Kyllä kai joka alalla löytyy tuotteita, jotka ovat alkuperäisen brändin alla valmistettuja, mutta jotka myydään (joskus toisen yrityksen taholta) jonkin edullisemman brändin nimen alla. Näitä löytyy myös lääkealalta (tämän tiedän ihan satavarmasti), joten miksi ei myös kosmetiikan saralta? Täten voi vaan todeta, että se "dupe" saattaa ehkä ollakin ihan aitoa.

Kaivelin hiukan näitä La Riven dupe-listoja, ja yksi löytyy Fragranticasta. Paljon kattavampi lista löytyi pdf-muodossa Duftzwillinge.eu:n sivuilta. Tässä kuvakaappaus la Rive-tuoksujen osalta. Listassa ei ole ihan tuoreimpia, kuten YSL:n Libre (=> La Rive Destinée), mutta aika kattavasti tuoksuja kuitenkin.


Klikkaamalla saat kuvan suuremmaksi.

Pidätkö Jo Malonen tuoksuista? Kokeile vaikka edullisempia Jenny Glow -tuoksuja, joita myy esim. Notino. Aiempi postaus on luettavissa täältä. 

2 kommenttia:

  1. Tää on tosi hyvä postaus, pitää ottaa ylös mikä on minkäkin dupe :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun pitää hiukan itsekin tutkia noita La Riven tuoksuja, olenkohan mahtanut koskaan omistaa yhtäkään?

      Nuo Jenny Glow'n tuoksut muuten ovat myös hyviä ja edullisia. Huomaan, että tarkempi postaus noista omistamistani on jäänyt väliin, mutta pitää palata asiaan, kun olen taas Suomessa käymässä.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!