lauantai 6. elokuuta 2016

Livbox, elokuu 2016

Boxi tuli tällä kertaa hiukan "kuin puskista", sillä eilen ei muistaakseni vielä ollut netisivuilla mitään tiedotetta siitä, että boxit olisivat lähteneet varastolta. Mut niin, tässä se nyt on. Minulle varmaankin hetkeen vimppa boxi, sillä asemapaikkani vaihtuu loppuvuodeksi Baseliin, josta ei pääse niin helpolla ravaamaan Suomessa kuin Lontoosta.

Teemana oli "Kohti uusia tuulia", joka sopiikin kuvioihini hyvin tällä hetkellä, tämä Sveitsiin muutto kun tuli myös ihan yllätyksenä.



Katsotaanpa, mitä pakkaus sisältää. En oikein vielä tiedä, mitä siitä sanoisin, hammastahnaa (no, tulee käytettyä, mutta niitäkin on jo loodallinen odottamassa), hiustenhoitoainetta... Niitäkin on niin paljon, etten harvaan hiuksia pesevänä millään ehdi kuluttaa sitä tahtia, kuin pitäisi. Nyt tuli varmaan tarpeeksi löpinää tähän alkuun, etten pilaa kenenkään ylläriä...




Lumenelta tuli täyskokoinen tuubi Kirkastavaa Pikakasvohoitoa. Ihan hyvä juttu. Se lupaa sisältämänsä kuorinnan, detox-kasvohoidon (minä en oikein tähän jaksa uskoa) ja ihoa kirkastavien öljyjen avulla lisätä ihon hehkua vain minuutissa. Noh, kokeillaan...

Pepsodentilta tuli uutuustahna White Now Glossy Chic, joka antaa hampaille fluorihammastahnan suojan, on turvallinen kiilteelle ja soveltuu päivittäin käytettäväksi. Maistuu vaniljalta. Tuo vanilja voi olla vaihteeksi ihan kiva ja hammastahnaa nyt kuitenkin menee jatkuvasti.

Cutrin Repair ISM Hoitoaine on myös kohtalaisen iso tuubi. Se Suojata ja korjata hiusta ja antaa UVA- ja UVB -suojan. Hyvä, menee kokeiluun.

Maybelline Color Sensational Vivid Matte Liquid on mattahuulipuna, joka on huulikiiltomaisessa pakkauksessa. Sain sävyn Nude Flush (05), ja oikein tuntuu sopivalta neutraalilta sävyltä. Pysynee myös hyvin, sillä allaolevan kuvan ottamisen jälkeen sitä sai hangata pois iholta. Hyvät pigmentit.




Neutrogenan panos boxiin on Visibly Clear -sarjan Correct & Perfect Complexion Scrub, eli pieni tuubi kuorintavoidetta. Minulla on jotenkin sellainen tunne, että näitä pyörii kotona useampikin, tai ainakin jotakin tämäntapaisia on tullut aiemminkin. Tuote on tosin merkitty uutuudeksi. En oikein jaksa innostua...

Boxin ylläri oli Lidlin oman Cien-merkin ripsiväri, joka on tuuheuttava ja vedenkestävä. En kamalasti innostu vedenkestävistä (enkä tuuheuttavista), mutta kokeillaan....

Vichyn Idéalia -päivävoidetta on muistaakseni boxissa ollut purkki. Olisipa se ollut paremminkin yövoide, mutta ehkä tämä tulee käytettyä.

Viimeiseksi täytyy vielä mainita Issey Miyake l'Eau d'Issey -näyte joka oli lillliputtiluokkaa, ja tuskin sellainen, mistä kukaan kovin tohkottaisi.




Mitä löytyi tällä kertaa sinun boxistasi? Oliko boxissa jotakin, joka erityisesti kiinnostaisi?

6 kommenttia:

  1. Yllätyin ku boksi tuli eilen ja vichyn tilalla ahava sekä huulikiilto eri sävyssä.Tykkäsin boksista kaikki menee käyttöön jopa hammastahna koska edellinen tekee loppua

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hyvä, että boksi tuli nyt ajoissa! Muakin olisi kiinnostanut enemmän tuo Ahavan seerumi, kuin Vichyn päivävoide.

      Poista
  2. Lumenen naamiota olisi kiva testata, ja melkeinpä sen takia olisin voinut boksin tilata (jos tietäisi sisällön etukäteen :D). Hyvä sisältö kokonaisuudessaan :)

    VastaaPoista
  3. Lidlin tuote mukana, yllättävää ja Lumene kiinnostaa minua aina. Mutta voi miten pikkuruinen tuo tuoksunäyte...

    VastaaPoista
  4. Tuo Lumenen naamio vaikuttaa kiinnostavalta. Sen voisin hankkia ihan itsekseni, boksia kun en tilaa.

    VastaaPoista
  5. Mie tykkäsin kaikista tuotteista todella paljon. Kuorintavoide olisi saanut olla normikokoa, kun nyt mie joudun ostamaan sen :D Tuota Lumenen naamiota menin ostamaan toissa viikolla, mutta siinä etsiessä unohdin koko tuotteen. Melkoinen sattuma, että sain sen nyt boksissa, koska ostan Livboxin vain muutaman kerran vuodessa.
    Meillä tulee lähes aina kaikki käyttöön, koska jaamme boksin tyttäreni kanssa. Nyt en näyttänyt tyttärelle kaikkea mitä tuolta tuli, koska annan huulituotteen ja ripsivärin syntsälahjaksi muun ostamani kosmetiikan kera.
    Tuota hajuvettä olen tuoksutellut koko päivän. Jestas se on hyväntuoksuinen.

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!