torstai 4. elokuuta 2016

Palladio Dual Wet&Dry Foundation

Olen ollut ääärettömän tyytyväinen tuohon ostamaani Bohon meikkipohjaan, mutta piti kokeilla vielä tätä Palladion pohjaa, joka kuulemma on riisipohjaisena todella hyvä helposti kiiltelevälle iholle. Näköjään siinä on kyllä talkkiakin, riisijauhe ei kai sellaisenaan näin hyvin pidä kiiltoa loitolla.



Makeupalleyssa tätä on niin kovin kehuttu, 388 arviota ja pisteitä 4,1/5, joka on aika huikea.





Sitä siis voi käyttää joko kuiviltaan, jolloin peittävyys on keskitasoa, ja märkänä, jolloin siitä saa todella peittävän kerroksen. Kokeilin ensin kuivana ja se pelitti erinomaisesti, mutta kosteana, vaikka tapojeni vastaisesti laitoinkin todella kosteuttavaa voidetta alle, se on ehkä liiankin kuiva, mutta pitää kyllä kiillon kurissa erittäin hyvin.

Nimenomaan rasvaiselle iholle tämä on erinomainen, se sisältää alfahydroksihappoja, joilla on kuoriva vaikutus, ja sinkkioksidia, joka estää epäpuhtauksia.

Tässä tarkempi INCI:

Talc, Mica, Lauroyl Lysine, Oryza Sativa (Rice) Starch, Nylon-12, Magnesium Stearate, Boron Nitride, Ethylhexyl Palmitate, Squalane, Zinc Oxide, Dimethicone, Sodium Hyaluronate, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Yeast Extract, Water, Saccharum Officinarum (Sugar Cane) Extract, Citrus Medica Limonium Extract, Citrus Aurantium Dulcis Extract, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Phenoxyethanol, Panax Ginseng Root Extract, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Ginkgo Biloba Leaf Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Extract, Imidazolidinyl Urea, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Ascorbyl Palmitate. May contain: Titanium Dioxide, Iron Oxides, Chromium Oxide Greens, and Ultramarine Blue.




NW25-ihonsävyyn tämäWD401 (Ivory Myrrh) sulautui todella hyvin, alempana kuivana ja ylemmän, vielä kostean swatchin huomaa helpommin, koska se on vielä kostea ja kiiltää hiukan.

Hintaa tälle puuterille tulee alta kympin + postit (ebay, Amazon), eli ei ole mikään kallis investointi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!