perjantai 2. joulukuuta 2016

Joulukuun Allure Beauty Box

Onkohan tämä nyt kolmas boxi, ja aina se vaan on yhtä hyvä. Katsotaanpa, mitä se pitää sisällään.


Alimmaisena Bonvivant Botanical Mask, eli tällainen kuitukangasnaamio herkälle ja kuivalle iholle. Sisältää aaloemehua, rauhoittavaa allantoiinia ja kosteuttavaa hyaluronihappoa.

Puoliksi naamion takana oikealla onRed Flower Icelandic Moonflower - vartalovoide. Matkakoko, ja se sisältää aaloemehua ja avokado- sekä kookosöljyä. Miellyttävä tuoksu! Paksu voide, joka hulahtaa ihoon heti.

Tässä pakkauksessa tuli toinen Bvlgarin Omnia-tuoksu, eli Omnia Crystalline, jota Fragrantica luonnehtii seuraavasti: Tämä hajuvesi on saanut inspiraationsa kirkkaista ja täydellisistä kristalleista. Se on herkkä ja ilmava tuoksu, josta löytyy eksoottista Nashipäärynää, bambua, lootuskukkaa. Pohjatuoksussa on puuta. Joo, lootuksenkukka on taikasana minulle. Ihana tuoksu!

Sinisessä pakkauksessa on Eyekon tussimainen silmänrajauskynä. Jotenkin muistelisin, että minulla on toinen tällainen jossakin. Ehdottomasti käyttökamaa ja pysyy hyvin luomissa!

Avènen anti tähän boxiin on Eau Thermale Hydrance Optimale Rich Hydrating Cream. Matkakoko, mukava ottaa reissuun meikkipussiin.

Lopuksi mukana oli Kloranen Shampoo With Essential Olive Extract, tuuheuttava shampoo, joka lisää hentoon hiukseen tukea. Shampoossa on glyseriiniä, joka kosteuttaa hiusta ja hiusta vahvistavaa oliiviuutetta. Tuote on geelimäinen ja puhdistaa hiuksen hyvin.

Joskus maailmassa käytin paljonkin Kloranen tuotteita, jotka siihen aikaan sisälsivät minkkiöljyä, joka kai on nyttemmin eläinperäisenä kielletty. Mikähän näitten saatavuus Suomessa on tällä hetkellä? Kuivashampoo ainakin on tältä merkiltä suorastaan loistava, ja sen sain muistaakseni tätä edeltävästä Alluren boxista.

1 kommentti:

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!