sunnuntai 24. maaliskuuta 2019

Löytö muutamalla eurolla

Huomasin juuri, että tästä peitevoidelöydöstä en olekaan vielä bloggaillut ollenkaan! Kyseessä on siis suhteellisen juoksevassa muodossa oleva ja varsin pigmenttinen korealainen peiteaine, joka sulautuu saumattomasti ihoon eikä karkaile juonteisiin.Kehujen kohde on korealainen Etude House, jonka Big Cover Concealer Cushion on nyt esittelyssä.

Tyynypeitevoiteen tästä puikosta tekee sen kärki, johon ainetta putkilon toisesta päästä pumpataan.
Tämä kärki on jo ollut aikamoisessa käytössä, kuten kuvasta näkee.

Itse peiteaine on ohutta ja uppoaa ihoon hyvin. Onpa siinä sitten myös fysikaalista aurinkosuojaa (30 Spf) ja iholle hyödyllisiäkin aineita.

Klikkaa suuremmaksi. Kuvakaappaus: SkinCarisma.com

Hintakin on kukkaroystävällinen, eli näitä saa viittä eri sävyä (kolme ihonväristä, yksi vihertävä peittämään punaisuutta ja yksi persikansävyinen tummille silmänalusille ja maksaläiskille  - viimeksimainittu on siis kuvissa tässä postauksessa) eBaysta hinta alkaen vajaa seitsemän euroa posteineen. Lisää arvioita voit lukea täältä (Makeupalley 5/5).

Ehkä kuitenkin paras ominaisuus tässä peiteaineessa on sen ohut koostumus ja pigmenttisyys. Kuvat ranteen sisäpuolelta päivänvalossa. Voidetta ei ole häivytetty kunnolla.Onko Etude House sinulle merkkinä tuttu?

PS: Minun arkimeikkini on tällä hetkellä tämä peittämään punoittavat nenänpielet ja uponneet silmänaluset. Hyvin häivytettynä. Siihen huulten rajaus ja se on siinä. Hiukan ehkä poskipunaa, mikä ei aina ole tarpeen.

2 kommenttia:

  1. Mulla on myös tää ja tilasin korkean aurinkosuojan takia.Sieniaplikaattori alkoi murustumaan lähes itsestään.Oli pakko repiä se kokonaan irti. Eipä silti ,en sillä tasaista jälkeä saanutkaan.En niin kauheasti tästä tykännyt,ehkä tykkäisin enemmän nyt kun siiä ei ole tuota sientä.Täytyy ottaa taas kokeiluun uudestaan,kun aurinkokin alkaa paisteleen tass enemmän:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla se ei ole murustunut kovin helposti, kumma kyllä.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!