sunnuntai 19. toukokuuta 2019

Bioré Kao 8-hour Overnight Sleeping Pads

Silmänympärysiho taitaa olla juuri se, joka ohuudessaan alkaa ihmisellä ensiksi rypistyä. Olen kyseisen alueen kosteuttamiseen aika-ajoin käyttänyt jos jonkinlaisia silmänaluslappuja, joten Biorén yli yön käytettävät tuntuivat ostaessa hyvältä idealta, varsinkin, kun hinta per paketti oli eBayssa noin kympin luokkaa posteineen.
Itse laput ovat yksittäipakattuja pareittain, tietty. Laput ovat pehmeää kuitukangasta ja geelimäisiä ihoa vasten tulevalta puoleltaan, ja peittävät reilusti silmänalusen ja silmäkulman. Ongelma on vaan se, etteivät ne pysy yli yön kovin hyvin paikoillaan.

Lappujen vaikuttavia aineita on erittäin hankalaa netistä löytää. Jos ja kun jotakin löytää esim. eBayn myyjiltä, ainesosalistat ovat hiukan ristiriitaisia ja niissä on ehkä myös käännösongelmia. Tässä esimerkkejä:

"Succinate Diglycol Guanidine, Dolabrata Branch Extract (Moisturizer)". Ensiksimainittu on todellakin humektantti ja surfaktantti ja viimeksimainittu oletettavasti sypressikasveihin kuuluva hibatuija, jonka uutteesta on siis kysymys.

"It contains the recently super hit beauty essence, succinic acid, and asunaro extracts for skin nourishment." Succinic acid? Meripihkahappoa? Asunaro viittaa taas johonkin sypressikasviin.

Joka tapauksessa varmaan ihan toimivia silmänympäryslappuja. Kunhan vaan pysyisivät paikallaan koko yön.

Suositko sinä tällaisia tuotteita?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!