tiistai 4. kesäkuuta 2019

Kasvovoidetesti - voide 4

Testi onkin edennyt mukavasti ja nyt on vuorossa voide numero 4, joka onkin ihan eri maata kuin nuo aikaisemmat. Katsotaanpa!

Testaaja I


Voide nro 4
Väri: Aivan valkoinen, sisälsi jotain hehkuainesosaa (micaa?)
Tuoksu: Parfyymisen kukkainen. Melko mieto. Vähän tunkkainen, mummomainen.
Tuntu: Keskitäyteläinen-. Samanlaista liukkautta kuin voiteissa, joissa on kemiallinen aurinkosuoja. Ei öljyisen liukas eikä silikonisen liukas, vaan jotain niiden sekoitusta.
Imeytyvyys ja sopivuus itselle: Imeytyi hyvin ja pystyi kerrostamaan. Ei rullannut. Ainut voiteista, joka ei oikeastaan jättänyt kaipaamaani pientä tahmaisuutta iholle, vaikka kerrosti runsaasti. Ei ihan riittänyt yövoiteeksi ja loppupäivästäkin iho tuntui vähän kiristävältä.
Fiilikset:
En pidä kemiallisten aurinkosuojien tyyppisestä silikoniöljytunnusta ja kosteustehot eivät ihan riittäneet. Lisäksi tuoksu ei ollut omaan mieleen. Kosteusvoiteiden hehkua tuovat ainesosat ovat usein mielestäni turhia ja lisään mielummin hehkun erillisellä meikkituotteella.
Arvosana: 4
Tuotteessa oli tuntu, että on joko halvemman merkin tarkoitus olla kallista tai kalliimman merkin epäonnistunut tekele. Hintaluokkaa siis aivan mahdoton arvioida: 20-50 euroa.


Testaaja II

Purkki 4. Tämä oli kaikista epäkiinnostavimman oloinen purkki. Tuoksu-jotenkin perus ,ei paha,mutta aika neutraali.aika hajuton .Mitään vikaa tässä ei ole, mutta voisi ajatella tän olevan vaikka joku Lidlin voide(vaikka niitähän on toisaalta kehuttu paljon) .Epäilen kyllä,että et ole Lidlin voidetta lähettänyt ,mutta markettikosmetiikkaa kai on. Koostumus- Toimii hyvin ja mukavan rasvainen yövoiteeksi juurikin.Voisin ostaa,jos hinta olisi tosi tosi halpa ,niin kuin tyyliin Lidlin hinta.siis että vitosella;) Arvosana 7.


Testaaja III

4.
Valkoista, kiiltävää ja ohutta. Mieto tuoksu, raikas, ehkä vähän minttuinen. Levittyy ja imeytyy nopeasti ja helposti. Mineraalimeikki vajoaa ihohuokosiin tämän päällä. Vähän sellainen mitäänsanomaton, joka atoopikolla on vain hyvä asia (eli ei jätä minkäänlaista tuotetuntua iholle, mutta kosteuttaa kuitenkin riittävästi). Tätä voisin ostaa jatkossa itsekin. Ei varmaan kovinkaan kallis.

*****



Tämä voide oli Rituals Deep Recovery Night Cream. Tämä voide on ollut minulla jo jonkin aikaa korkkaamattomana, ja nyt tuli hyvä syy ottaa se käyttöön.

Voiteessa on mm. sheavoita, purasruoho-, avokado-, vuohenpuksio- (eli jojoba-) ja auringonkukkaöljyä, glyseriiniä, ihoa rauhoittavia pantenolia, allantoiinia ja bisabololia, skvalaania, ruusunjuuriuutetta, fytiinihappoa (kosteuttaa, kirkastaa, toimii antioksidanttisesti). Hintaa tällä purkilla taisi olla noin 30 EUR per 50 ml.

Oletko kokeillut?

4 kommenttia:

  1. Aa,aika jännä.Mulla ei ole Ritualsin kasvon hoitotuotteita ollutkaan.

    VastaaPoista
  2. Hei,vuohenpuksio on ilmeisesti jojobaa? sanoo wikipedia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä vain, unohdin laittaa sen tuohon (musta tuo vuohenpuksio vaan on niin hauska sanana). Pölötin Skypessä samalla kun postausta kirjoitin, pitääpä vielä muutenkin silmätä se läpi.

      Jojobaöljy taitaa olla itse asiassa vaha, eikä öljy.

      Poista
    2. Tosin olihan se jojoba kyllä tuossa linkissä mainittu...

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!