torstai 25. heinäkuuta 2019

Aer Linguksen ostoksia

Palailin Hampurista Aer Lingusin kyydissä  - tai pitäisikö sanoa Aer Fungus, kuten täällä paikalliset sitä nimittävät. Silmäni osuivat myyntikatalogissa kahdellakymmenellä eurolla irtoavaan Elizabeth Ardenin Visible Difference Replenishing Hydra Gel Complexiin. Jättimäinen purkki parilla kympillä



Koska kuivat läiskät poskipäillä ja suupielissä vieläkin vähän vaivaavat, ajattelin ostaa hydrogeelin meikinalusvoiteeksi. Tämä geeli sisältää tehoaineinaan hyaluronihappoa, ihon omaa suojavaippaa vahvistavaa E-vitamiinia, ihon rakennetta parantavaa Fomes officinalis -sieniuutetta ja glyseriiniä. Aika hyvä kombo siis.

Geeli on aika löysää, sinertävää ja sopii meikin alle hyvin. Päivällä käytettäväksi ihan sopiva, mutta öljyttömänä ei riitä minulle yöksi. Geelissä on ihanan raikas kurkun tuoksu, mikä on vaihteeksi ihan virkistävääkin. EDIT: Tiesin, että Ardenin kosteusvoiteet ovat hyviä, mutta suuresti tätä ja sen tehoa kuitenkin epäilin. Tulos perjantaiaamuna, kun tätä oli käytetty säännöllisemmin maanantai-illasta lähtien: Kuivat ja punoittavat läiskät tipotiessään! Uskomatonta!

Sitten toinen ostos, koska inhoan tabletin tai kännykän näpyttelemistä sormin. Eli koneessa oli myytävänä Mynanotekin virtuaalisia näppiksiä. Tämä onkin todella käyevä, vain hiukan tulitikkurasiaa suurempi "musta loota", joka heijastaa täyden QWERTY-näppäimistön pöydän pinnalle. Päätelaitteeseen se yhdistyy bluetoothin välityksellä. Toimii kuin unelma ja kulkee käsilaukussa näppärästi mukana. Lennolla palvelleet kaksi "lentoisäntää" sanoivat, että nämä laitteet ovat heillä aina loppuunmyytyjä, koska hinta on noin puolet halvempi ohjevähittäishintaa, eli lennolla tasan 50 euroa. Löytyi sitten kuitenkin yksi kappale minulle.

Ebaysta tosin löytää kaikenmerkkisiä edullisemminkin. Ostamani yhteensopivuus on laaja, mm. iOS, Android ja Windows.


6 kommenttia:

  1. Tuo virtuaalinäppis! Ihme vehje, jos kerran toimiikin vielä. Tuohan olisi ihan mahtava laite, jos sellaisen jostain löytäisi vielä täysillä skandiaakkosilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiedä, onko tässä kaikki skandiaakkoset, mutta halvalla lähtee, 29 euroa ja risat: https://www.miniinthebox.com/fi/p/ultra-kannettava-virtuaalinen-projektio-laser-nappaimisto-langaton-2-0-usb-hid-super-taysi-kiila_p4209970.html

      On se kyllä kätevä juttu! Ja todellakin toimii.

      Poista
    2. Onko mielestäsi kehittynyt näistä ajoista niin, että ei tee näppäilyn tulkintavirheitä:

      https://www.mikrobitti.fi/testit/nappituntuma-kb320-virtual-laser-keyboard-superpahea-lasernappaimisto/86caea70-f85d-37e2-b27d-5f29a8680a6a

      Poista
    3. Hahhaaaa!

      No ainakin tuo minun omani toimii moitteettomasti, olen sillä kirjoitellut lähinnä sähköposteja puhelimen kautta. Ääkkösistä en osaa sanoa, sillä minun yhteydenpitoni sujuu suurimmaksi osaksi englanniksi.

      Poista
    4. Ilmeisesti tuon sinun hankkimasi laitteen hintakin jo kertoo paremmasta laadusta :)

      Poista
    5. Saattaa olla. Lentoyhtiöillä on yleensä myynnissä ihan laatutavaraa.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!