maanantai 29. heinäkuuta 2019

Bless Box, heinäkuu 2019

Tämänkertainen laatikko ei ollut ihan niin ylitsepursuava kuin kesäkuun yllärilooda. Ihan kivaa tavaraa se sisälsi. Katsotaanpa.

Teemana oli kesä.Aloitetaan ylävasemmalta: Kaksi pakkausta True Lemon -merkkisiä, jauhemaisia, yksittäispakattuja makuvesitiivisteitä, jotka on tehty luonnollisisista aineista. Niissä ei ole sokeria tai väriaineita. Sain maut Lemon Strawberry ja Lemon Mint.

Oikealla ylhäällä on GYV Mesoamerican Beauty - käsivoide, joka on tehty nimensä mukaan väliamerikkalaisista aineksista, kuten kaktusviikunan siemenöljystä, maissi- ja kurpitsansiemenöljystä ja chili- ja Frijol Negro - papu-uutteesta. Sain tuoksun Jamaica. Jännä tuoksu jossa on eksootttisia hedelmiä, eniten ehkä passionhedelmää. Suorastaan herkullinen.

Juoma-ainespakettien alla on muutama Summer's Eve FreshCycle Cleansing Cloths, jotka ovat pH-balansoituja puhdistusliinoja, joilla voi freesata itsensä kesän hikisinä päivinä.

Tumma tuubi on Kiss NY Charcoal Wash-Off Mask. Huokosia puhdistava ja liikaa talineritystä hillitsevä hiilinaamio kesä-detoxiin.

Tuubin oikealla puolella on Fast Beauty Co:n Clarity Face Mask, eli viilentävä kuitukangasnaamio.

Naamion alla on Yes Peas in Himalayan Salt - papusipsejä ja sen vieressä Form Protect Heat Serum, eli arganöljyä sisältävä muotoilutuote, joka suojaa hiuksia antamalla lämpösuojan.


Sitten loodan paras anti, eli piirun verran alle sadan taalan langattomat bluetooth-kuulokkeet! Olinkin juuri ostamassa langattomia kuulokkeita, joten nämä tulivat kuin tilauksesta. Merkki on Crescent LSTN. kuulokkeet on tehty kierrätysmateriaalista ja valmistaja tukee kuuroja Starkey Hearing Foundationin kautta.Miltäs vaikutti tämä ylläriboxi?

3 kommenttia:

  1. Oho, tosihyvä diili! Varsinkin nuo kuulokkeet...

    VastaaPoista
  2. Oho tämä on aivan uusi boksi mulle ja näemmä sisältää paljon kaikkea muutakin kuin kosmetiikkaa! Aika jännä, pitää tutkia lisää ja miettiä josko tilaisi :)

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!