keskiviikko 10. heinäkuuta 2019

Pehmittävä voide käsille ja jaloille

Vaikka pääsääntöisesti suosinkin nopeasti imeytyviä käsivoiteita, tarvitaan joskus järeämpääkin kamaa. Varsinkin kyynärpäät tuppaavat usein kuivua, ja ne kaipaavat kosteutuksen lisäksi myös rasvaamista. Samaten jalat, ja varsinkin kantapäät. Törmäsin Bootsin valikoimissa voiteeseen, josta olin kuullut kehuja. Samaa sarjaa saa myös iHerbistä pikkurahalla.


O'Keeffe's Working Hands - voiteesta olen lukenut paljon hyviä arvioita, ja se tosiaan pehmittääkin karheat kädet hyvin. Ei tosin sovi ihan toimistokäyttöön, mutta kun sitä yöksi hieroo käsiinsä, ja ehkä laittaa ohuet puuvillakäsineet käteensä (apteekista saa) yöksi, pehmeys ja sileys on taattua! Eikä tietty lievemmissä tapauksissa tarvitse niitä käsineitäkään.

Voide on tuoksutonta ja erittäin kosteuttavaa, sekä sisältää ärtynyttä ihoa rauhoittavaa allantoiinia.


Ostin samalla reissulla Soap & Gloryn hassunnäköisen jalkaraspin. Pelaa muuten paremmin kuin hiekkapaperiviila. Sitä käytettyäni ajattelin, että nyt tietty olisi hyvä rasvata jalat yöksi, ja kokeilinkin tätä käsivoidetta (+puuvillasukat siihen), ja hyvinhän se toimi jaloissakin! Hirveän paljonhan O'Keeffe's - jalkavoiteen ja tämän käsivoiteen INCI:t eivät toisistaan eroa.

Suosittelen!

2 kommenttia:

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!