lauantai 16. marraskuuta 2019

Aldi ja sen kosmetiikka-antimet

Kävin menneellä viikolla Blackrockin Frascati Centerin Aldissa. Pitkästä aikaa. Sanon edelleen, että jos käytte maissa, joissa on Aldi, kannattaa aina poiketa, sillä kosmetiikkahylly todellakin ällistyttää kausituotteillaan, jotka yleensä ovat valmistettu Saksassa, ja jotka ovat myös korkealaatuisia. Usein myös kopioita kalliimmista tuotteista. Mitäs sanotte näistä?Tämä Aldin merkki on Abbott & Broome. Tuoksuvalikoima on ihana, ja muistuttaa hämäävästi erästä tunnettua merkkiä...

Kuvakaappaus: Baylis & Harding


Kittejä sekaiholle: Puhdistusaine, kasvovesi ja kosteusvoide. Mitä muistuttaa? No tietenkin Cliniquen vastaavia. Tämä on kuitenkin Aldin oma merkki Lacura.

Kuvakaappaus: sokos.fiLa Mer - öh, eikun Lé Mara - näyttää olevan satunnaisen spesiaalivalikoiman ulkopuolella oleva vakiosarja, josta oli kaupan nyt myös kosteuttavia kasvosuihkeita ja suihkepulloon pakattua kasvoöljyä. Tämän sarjan hyaluronihapposeerumia olen käyttänyt jo useampia tuubillisia, ja siis sen olen myös hyväksi havainnut. Aiempi postaus Aldin tuotteista löytyy täältä.

2 kommenttia:

  1. Minä kun katsoin, että tuo Abbott & Broome näyttää ihan Molton Brownilta! :) Taitavat kaikki kolme olla aika samanlaisia, paitsi että Molton Brown on suht kallis, kun tavallinen 300 ml suihkugeeli maksaa 25-27 euroa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo, no sitä se varmaan on enemmän kuin Baylis & Harding! Jouduin hakemaan samankaltaisuutta mielestäni.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!