tiistai 12. marraskuuta 2019

Too Cool for School

Olen kuullut tätä voidetta kehuttavan monissa blogeissa, ja siksi olikin ihan aiheellista saada tämä kokeiluun jostakin beauty boxista.Kyseessä on siis Too Cool for Schoolin All-In-One Egg Mellow Cream, jonka valmistaja mainitsee toimivan seerumina, primerinä, anti-age -voiteena, kiinteyttäjänä, silmänympärysvoiteena, yönaamiona ja kaulavoiteena. Kuulostaa ihan näppärältä monitoimituotteelta.

Itse voide on vaaleaa ja paksuhkoa. Se uppoaa kyllä aika kerkeästi ihoon, ja imeytyy saman tien. Tuoksu on aika vahva, enkä pidä siitä, sillä se jää leijumaan kasvoille ikävästi muistuttaen jotakin halpaa hajuvettä. Ei hyvä.

Voiteessa on valmistajan mukaan munankeltuaista, albumiinia (valkuaista), omegaöljyjä, ihoa kirkastavaa niasiiniamidia ja lakritsiuutetta, glyseriiniä ja keramideja kera erilaisten kasviuutteiden.

Kuulostaa siis periaatteessa aika hyvältä mutta ainakaan yövoiteena se ei oikein vakuuttanut, sillä vaikka sitä olisi laittanut kuinka paksun kerroksen, iho jäi kiristelemään. Meikin alla menee jotenkin päivävoiteena, mutta ei se lisää kuitenkaan meikin pysyvyyttä mitenkään, vaan ainakin itselläni alkaa kasvot kiillellä aika nopeasti.

Harmillista, mutta tälle en oikein löydä siltikään selkeää käyttötarkoitusta :( . Lienee nuoremman ja normaalin ihon voide, paremminkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!