sunnuntai 23. toukokuuta 2021

Mossa Glow Cocktail

En erityisesti harrasta luomukosmetiikkaa, mutta nyt hankin tämän Mossa-merkkisen Glow Cocktail -seerumin.

Mossa on latvialaisen Mádaran tuotelinja. Se on Ecocert/Cosmos -serifioitua luonnonkosmetiikkaa, joka on vegaanista, gluteenitonta, pähkinätöntä ja eläintestaamatonta.


Tämä Glow Cocktail on voidemainen, vaikka se nimen mukaan seerumiksi luokitellaankin. Koostumus on emulsiomaista.

Se sisältää kvittenin ja lakan happoja, joten se kevyesti kuorii ihoa, ja vaikuttaa näin myös pigmenttiläiskiin hellävaraisesti. Tuotteessa ei ole parabeeneja, silikoneja, polymeereja, formaldehydiä tai synteettisiä tuoksuaineita, mineraaliöljyjä tai niiden johdannaisia, synteettisiä väriaineita tai raskasmetalleja.

Tehoaineita seerumissa on mm. glyseriiniä, jojobaöljyä (joka itse asiassa taitaa olla vaha), setearyylialkoholia (joka nimestään huolimatta pehmittää ihoa), hyaluronihappoa, maitohappoa ja kvittenin hedelmähappoa ja lakansiemenöljyä. Mica heleyttää ihoa valoa heijastavilla hiukkasillaan.

Vaikka seerumi sisältää luontaisia tuoksuaineita, on tuoteen haju silti mielestäni aika tympeä ja luonnonmukaisille tuotteille niin varsin tavanomainen. Tuoksu tosin häipyy iholta nopeasti.

Summa summarum: Ehkä en osta toista pulloa, ei oikein vakuuttanut! Ei oikeastaan tehnyt mitään omalle iholleni. Parempiakin voiteita/seerumeita löytyy tuosta hintaluokasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!