perjantai 25. kesäkuuta 2021

Ei vielä tunnu Juhannukselta

Tänään oli normaali työpäivä. Tai oikeastaan Dublin-flexi, joka on jokaisen työntekijän oikeus puolipäivävapaaseen Irlannissa (toisinsanoen, minulla oli iltapäivävapaa). Eihän siellä muuten saisi koskaan hoidettua juoksevia asioitaan, sillä kaikkea ei voi hoitaa netissä ja varsinkin julkisilla kun kulkee, niin aikaa kuluu helposti se puoli päivää.

Yritän nyt orientoitua suomalaiseen Juhannukseen, mikä on aika hankalaa, sillä mitään ihmeellisempää ei ole tänä viikonloppuna luvassa 😎 . Pitääkö sitä aina ollakaan...

Lääkitys (bortetsomibi), jota olen nyt saanut muutaman kerran ihon alle viikottain, on ehkä vienyt hiukan ruokahaluja. Tai sitten se on tämä helle. Joka tapauksessa ainakin makeanhimo on mennyt, mikä on hyvä juttu. Olen päivittäin kuitenkin ahminut sushia, jonka kanssa pitää olla suorastaan teollinen määrä wasabia ja soijaa. Se kyllä maistuu, kunhan vaan wasabia on tajunnanräjäyttävä määrä.

Tuota bortetsomibia muuten saan ihon alle (vatsanahka) kerran viikossa, ja joka piikistä jää ihmeellisen soikea, ruskea kuvio sinne. Hiukan ärsyttävää näyttää gepardilta siitä suunnasta, vaikka tarkoitus ei olekaan keekoilla kesän aikana biksuissa missään rantsulla.Turussa ehdottomasti paras ja kallein paikka on Kauppahallin Kado. Paras sushi ikinä! Kumpikaan kuvan annoksista ei tosin ole sieltä. Pitää hiukan hillitä tätä hinkua, nyt tällaista kotiintilausruokaa on harrastettu koko mennyt viikko.

Mistä tulikin mieleen, että toukokuussa söin Dublinissa päivittäin kotiin tilattua safkaa, ja osin se oli aika korkeatasoistakin. Laskun maksoin kesäkuun puolessavälissä, ja oikeasti sillä luottokorttilaskulla ei ollut mitään muuta kuin näitä tilauksia, ja totaali oli hiukan yli 720 euroa. Hiukan kirpaisi!!!!!

Mitä tulee tähän tautiin, on olo ollut ihan OK. TYKS oli unohtanut viikon verikokeista perusverenkuvan, joten en osaa sanoa, mikä esimerkiksi hemoglobiini nyt on, mutta eipä olossa ole valittamista, ja hematologikin ilmaisi tyytyväisyytensä asiaan. Kemoterapia alkaa sitten parin viikon päästä. Kauhulla odotan.

Oikein mukavaa Juhannusta kaikille, seuraavaksi tuleekin kosmetiikkapostauksia! Vaihteeksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!