lauantai 26. kesäkuuta 2021

Tallinkin verkkokauppa

Varastoistaan sitä löytää joskus vaikka mitä. Nyt löysin varmaankin viime vuonna tehdyn Tallinkin nettikaupan tilauksen jämät, eli puuterin, jonka olin unohtanut korkata. Ihan vaan muistutuksena, että kyseisestä nettikaupasta voi todella tehdä erinomaisen hintaisia löytöjä, ja tuotteet tulevat kotiovelle. Ei ole maksettu mainos!

Edellinen puuterini veteli viimeisiään, joten hankin tämän Givenchyn Prisme Visagen. Sävyn nimi on 3. Popeline Rose.

Pakkauksen mukaan se tasoittaa kasvojen sävyä, korostaa sitä ja muotoilee kasvoja. 

Itse puuteri on aika ohutta, suorastaan silkinohutta, ja olisin vaikka voinut vannoa, että se ei sisällä talkkia, mutta kyllä siellä talkki kuitenkin ihan INCIn kärkilistoilla on, kuten niin monissa muissakin puutereissa.

Näillä hellekeleillä mikä tahansa liejuuntuu kasvoilla, joten en osaa sanoa, miten hyvin tämä normaaleissa olosuhteissa kestää. Tuskin kuitenkaan huonommin, kuin mikään muukaan puuteri. Tuotteen keveys on tässä valttia, ja se ei ainakaan tunnu kakkuuntuvan kasvoille.

Olen käyttänyt jo vuosia Givenchyn vastaavaa irtopuuteria, ja pitänyt siitä kovin, joten en yhtään epäile, etteikö tämä olisi ihan yhtä toimiva tuote käsilaukkuun. Pigmenttiä ei tässä tuotteessa paljoa ole, joten jäin miettimään, että onko se kuitenkin enemmänkin korostustuote, vaikka se toimiikin mattaavasti kasvoilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!