maanantai 16. elokuuta 2021

Ihoa hoitava misellivesi

Kirjoitellaanpa kuitenkin jostakin muusta tänään kuin myeloomasta. CeraVe on merkki, josta on paljonkin hypetetty viime vuosina, nyt kun se on siis Suomeenkin saapunut. Satuin ostamaan apteekista sarjan miselliveden, jonka totesinkin oikein hyväksi.


Tämä misellivesi siis sisältää hoitavia aineita, kuten keramideja ja niasiiniamidia, joka on ollut yksi viime vuosien hypetetyimmistä ihonhoitoaineista.

Niasiinilla on osuutta elimistön aineenvaihduntaan. Se myös aktivoi pintaverenkiertoa, ja tässä tapauksessa se saattaa aiheuttaa ihon punoitusta (ns. flush-oire, ihoärsytys), varsinkin, jos aine on kosmetiikassa nikotiinihappona. Niasiiniamidimuodossa se on hellävaraisempaa. Niasiini on tehokas antioksidantti ja se tasoittaa ja kirkastaa ihon sävyä, joten sitä käytetään myös vaalentamaan ihon pigmenttimutoksia. Niasiini on myös hyödyksi seka-ja rasvaisuuteen taipuvaisella iholla, sillä se tasapainottaa liallista talintuotantoa.


Tässä tuotteessa niasiini on amidimuodossa, ja se sisältää erilaisten keramidien ja niasiinin lisäksi runsaasti myös ihoa kosteuttavaa glyseriiniä. Tämäkin on hyväksi iholle, sillä misellivettähän ei tarvitse ihon puhdistuksen jälkeen huuhdella kasvoilta. 

Niin, hyvä misellivesi ja toimittaa siis hyvin myös puhdistushommansa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!