maanantai 29. heinäkuuta 2024

Hiustenhoitoa ja muuta

Pesin juuri hiukseni, jotka olivat tuhannen takussa eilisen humputtelukierroksen päätteeksi. Istuimme ystäväni kanssa Aurajokirannassa Vaakahuoneella, ja siihen sitten tulla pelmahti vielä yläkerran naapurini tuosta samaisesta jokirannasta, ja iloinen ilta jatkui sitten vielä hänen kanssaan.

Vaakahuoneen rantamaisemia.


Hiustenpesuun löytyi varastoistani BC Bonacure Peptide Repair Rescue Micellar -shampoo ja saman sarjan hoitoaine. Ovathan ne parmpia kuin jotkut tavalliset markettituotteet, mutta eivät vedä vertoja aiemmassa postauksessa esittelemilleni REF-merkkisille, jotka todella selvittivät takkuisen ja kihartuvan pehkoni.


Sivelin sitten vielä pituuksiin Olaplexin No7 - öljyä, mutta silti hiukset tuntuvat edelleen takkuisilta. Enkä pidä tästä öljystä ollenkaan, siksi se on lai laatikoitten pohjalle jäänytkin pyörimään.

Mutta näillä mennään. Hiukset pitäisi saada nyt jollakin kuosiinsa, sillä huomenna menemme kyläilemään ja keskiviikoksikin on tiedossa "ulkoilua". Perjantaina palajan taas Saksaan huilaamaan. Työstä käy tämäkin lomailu!


Varastoistani löytyi sinne unohtunut L'Anza Keratin Healing Oil Lustrous Finishing Spray. Miten lie sinne unohtunut, sillä tämä ei ole pöllömpi tuote. Tämä on keratiini- ja öljypitoinen, mutta nopeasti kuivuva ja voimakkaan tuen antava viimeistelysuihke, joka tosiaan lisää hiusten kiiltoa. Suihke antaa lämpösuojan (260 C) ja siinä on myös kosteussuoja, eli hiukset pysyvät kuosissaan sadesäälläkin.


Paksujen ja raskaitten hiusten tyvikohotukseen sopii sitten Osis+ Volume Up Volume Booster Spray. Tässä on keskiverto pito, mutta se saa nyt kelvata, kun muut tuotteet ovat Saksan-kotona. Vähentääpä tämä ainakin sähköisyyttä ja lenteleviä karvoja.

*****
Hiukan pakkaa väsytellä tänään! Ja väsyneenä kaikki vitsitkin tuntuvat hekottelun arvoisilta, kuten Duolingon avulla ruotsin kielen taitoaan kohennelleen psykiatriystäväni juttu Facebookissa. Hän oli mansikoita syötyään kääntänyt lauseen "Hän on maanviljelijä" "Han är en jordgubbe", eikä tämä mennyt Duolingossa läpi. Vaikka voisihan se olla jotenkin loogistakin?

Tälle olen nyt sitten hihitellyt täällä yksikseni 😆😂.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!