sunnuntai 28. tammikuuta 2024

REF - ihmeainetta takkuisille hiuksille

Vakkarilukijat tietävätkin ainaisen (nykyisen) valitukseni takkuhiuksista. Varsinkin nyt, kun hiukset kihartuvat, on kohtalona selvitellä alituiseen varsinkin takahiuksia, sillä ne huopuvat jopa suorastaan rastoille.

Nyt löytyi sitten oikea tehopari, jolla ongelmasta päästiin!

Vuosi sitten minulla oli Lykon joulukalenteri, jonka luukuista tuli pieni pullollinen REF-merkkistä Intense Hydrate -shampoota ja siihen sopiva Intense Hydrate -hoitoaine. Brändi on minulle täysin uppo-outo joten pullot jäivät lojumaan jonnekin laatikoihin, ja viimeksi Suomessa käydessäni nappasin ne mukaani tänne Saksaan.

Käsittämättömiä tuotteita! Takuista ei ole enää tietoakaan, hiukset tuntuvat pehmeiltä ja kuohkeilta! Aivan uskomatonta, ei yhtään takkua!

Nimensä mukaisesti nämä tuotteet siis kostauttavat hiusta ja myös suojaavat väriä, eli siis sopivat värjätyille hiuksille.

Tehoaineina niissä on kvinoaproteiinia ja luomukookosöljyä. Ei uskoisi kyllä kovinkaan öljypitoiseksi, sillä öljyistä vaikutelmaa näistä ei kyllä saa, eivätkä nuo tuotteet latista hiuksia.

Niin ja onhan näissä hiuksille kiiltoa antavaa bergamottiöljyäkin, siitä varmaan mieto tuoksukin on paljolti peräisin. Tuotteet ovat sulfaatittomia.

Todella ihmeainetta, minun takkutukkaani kun ei ole tähän mennessä mikään auttanut. Pitääpä laittaa Lykolle tilausta menemään.

Tosin saa näitä varmaan muualtakin, ruotsalainen brändi kun on.

Kuulin muuten huhuja, joiden mukaan Turkuun Hansakortteliin avataan keväällä Lykon liike!

4 kommenttia:

  1. Mistä tuota ainetta saa? mitä se maksaa ? onko suomessa jossain kaupassa myynnissä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lyko.fi, cocopanda.fi, eleven.fi, hajuvesi.fi, notino.fi, bangerhead.fi, curly.fi, micacos.fi, salonline.fi, nordicfeel.fi, lumilaude.fi, Tallinkin nettikauppa - noista nyt ainakin. Hinnat vaihtelevat, kannattaa tsekata useammasta kaupasta.

      Poista
  2. Täytyypä pitää mielessä. Nykyisellään pitkät hiukseni ovat takkupesä ja tarvitsevat jos jonkinlaista tököttiä, että ne saisi jonkinlaiseen kuosiin. Uimahallissa niiden uittaminen ei kyllä paranna asiaa. Pitäisikin piipahtaa Forumin Lykossa, jos siellä olisi tuota. Kiitti vinkistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti löydät Lykolta! Minä laitoin jo uutta tilaukseen, en ainakaan ensihätiin muita shampoita kyllä kaipaakaan. Käytin tätä ennen Planturin shampoota ja hoitista, jotka eivät kyllä olleet mistään kotoisin. Bah.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!