sunnuntai 18. syyskuuta 2016

HEADS UP, etukäteisvaroitus adventtikalenteriarvonnasta!

Ajattelin tänä vuonna arpoa vakkarilukijoilleni jonkin kivan adventtikalenterin. Baselissa on esim. Douglas, jonka kalenterit ovat olleet huippuhyviä. En osaa vielä sanoa, millainen ja minkä firman kalenteri on, mutta voin taata, että se on arvoltaan väh. n. 30 CHF. Ja siis tämä vain vakiolukijoilleni. Liittyä toki saa. Lue lisää esim. täältä ja kommentoi.

Esimerkki kalenterista, ei ole sama kuin tämän vuoden.

Jos olet kiinnostunut saamaan kosmetiikkakalenterin, joka ei välttis kuitenkaan ole yllämainittu (vaikka tähän tähtään), sinun on oltava blogini vakkarilukija jotakin näkyvää kautta (Google-raati=blogger tai jonkin muun, oikeassa kolumnissa mainitun blogiportaalin kautta). Mainitse se osallistuessasi.

Siis:
- olet rekisteröitynyt lukijani
- seuraat blogiani säännöllisesti
- kerrot minulle, mistä postauksestani olet erityisesti pitänyt ja miksi
- mistä haluat kuulla

Nämä ovat ainoat vaatimukset. Lue kuitenkin tämäkin:

Arvon yhden palkinnon (ellen päätä toisin ja tuplaa/triplaa oltuani erityisen ilahtunut kommenteistanne!).
- arvonta on puolueeton ja mekanismina on random.org
- palkinto on ostettu omilla rahoillani

Noniin, kuka ei haluaisi päästä käsiksi kunnon kosmetiikkaa sisältävään adventtikalenteriin!

Arvonta päättyy lokakuun lopussa (viimeinen päivä).

Kommentoi vaan ja ainoastaan tähän postaukseen ja jätä myös toimiva sähköpostiosoitteesi. Ellet vastaa marraskuun ensimmäisenä kun voittaja julkaistaan (CET), arvotaan seuraava voittaja, jne.

Pysy siis kuulolla!

35 kommenttia:

 1. Tänään on selvästi maanantai, kun en ota ihan selvää, onko tämä vain varoitus arvonnasta vai kuuluuko tähän kirjoitella osallistuakseen. Kirjoittelen kuitenkin, vaikka vaan lämpimikseni. :) Joulukalenterit ovat aivan parhautta! Olen aiemminkin kertoillut, että erityisesti tykkään ulkomaan kuulumisistasi ja eri maiden kosmetiikasta blogissasi. Viime aikoina olen pitänyt hirveästi myös iHerb-vinkeistä, koska sieltä on tullut tilailtua hennavärien kyljessä kaikenlaista. Toivonkin jatkossakin erityisesti juurikin näistä postauksia! Seurailen bloglovinin kautta, msesmsesmses@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, oli mullakin varmaan vielä toipumista viikonlopun vietosta, kun en osannut asiaa selkeästi sanoa. Eli siis ne, jotka haluavat osallistua joulukalenterin arvontaan, voivat ilmoittautua tähän ketjuun.

   Poista
  2. Douglasilla on tällaisia kalentereita, ja SAATAN siis hankkia palkinnon sieltä: https://www.douglas.ch/douglas/search.html?query=adventskalendar&searchType=search&init=true

   Poista
 2. Mua kiinnostaa lukea elämisestä ulkomailla ja niitä saisi olla enemmänkin :)

  Luen Bloglovinin kautta nimimerkillä Tiltu ja sähköpostiosoitteeni on tiltu_kultu ( a t ) luukkupistecom

  VastaaPoista
 3. Ihana arvonta tulossa!
  Luen bloggerin kautta.
  Kosmetiikka laidasta laitaan kiinnostaa ja myös terveyttä ja ravintoa koskevat jutut.
  Näitäpä toivon jatkossakin.
  heli.studiokaira@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Oih, tällainen palkinto kyllä kelpais, rakastan joulukalentereita, tää rakkaus säilynyt lapsesta saakka :D En nyt mitään yksittäistä postausta osaa nostaa tärkeimmäksi, mutta mieleen on jäänyt ja tykkään iHerb-postauksista, yllätysboksi-jutuista ja ylipäätään uuden kosmetiikan esittelystä. Toisaalta mulle uppoa kyllä kaikki muukin sun blogissa, tykkään erityisesti siitä, että kirjoitat monipuolisesti ja "sillisalaattimaisesti" asioista omalla tyylilläsi, eikä rajoitu vaan yhteen asiaan kuten ostosten- tai kynsienesittelyyn.

  Lukijana bloggerissa, kaljukeiju@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Mitään tiettyä yksittäistä postausta en osaa nimetä, mutta esim. iHerb -tärpit on ollut hyödyllisiä, tykkään sieltä tilata milloin mitäkin, mutta sivustolta on hirveän työlästä vain "etsiskellä" jotain, tämmöiset tärpit helpottaa hommaa kivasti :) Muutenkin kosmetiikka-postaukset ovat mieluisia. Ja kalenteri se vasta mieluinen olisikin :D

  Bloggerin kautta lukijana. maisamiisa@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Pitkäaikainen vakkarilukijasi täällä hei :-)
  Ulkomaiset kosmetiikka- ja verkkokauppavinkit kiinnostavat sekä tietenkin Ascot.
  funkyandfifty@ymail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva! Mutt anyt kauhistuin, Ascotin suunnittelu pitää aloittaa ASAP! Olin ihan tässä muutoksen hurmiossa unohtanut!

   Poista
 7. Luen bloggerin kautta. Kaikki tuotetestaus/esittelyjutut kiinnostavat eniten. Myös matkailujutut kuvien kera kiinnostavat. Ihana palkinto, minulla ei ole koskaan ollut kosmetiikkakalenteria!
  Tiina
  miumiu83 at gmail.com

  VastaaPoista
 8. Luen bloggerin kautta minäkin! Monet jutut innostavat, iHerb yms verkkokauppavinkit, kosmetiikka, hajuvesiesittelyt, matkailuvinkit, ruokavinkit, tääältä saa moneen makuun kaikenlaista. Tuskin olen tajunnut että kosmetiikkakalentereita on olemassa, tosi hienoa olisi sellainen avata :)

  VastaaPoista
 9. ai juu s-posti unohtui, fgstdt@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Luen bloggerin kautta blogiasi. Olen kiinnostunut kaikesta kosmetiikkaan liittyvistä asioista ja matkoista.
  klaara49@luukku.com

  VastaaPoista
 11. No nyt se on ainakin ostettu, eli kalenteri tulee olemaan tämä: https://www.douglas.ch/douglas/D%C3%BCfte-Damend%C3%BCfte-Sets-Douglas-Home-Adventskalender_productbrand_3001032450.html?sourceRef=J-RdEy-d5

  VastaaPoista
 12. Mulla ei ole ollut vielä tälläistä kalenteria ja oon joka vuosi ihaillu muiden blogeissa
  ois mahtava voittaa se itselle
  Luen bloggerin kautta eekku80
  Tykkään ku esittelet monesti hieman erikoisempia kosmetiikkatuotteita
  eekku80@netti.fi

  VastaaPoista
 13. Olen vakilukijasi bloggerin kautta. Pidän kosmetiikka-jutuista. Kalenteri vaikuttaa aivan mahtavalta :)

  mintunhelminauha@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Vakkarilukija bloggerin kautta haluaa kans mukaan arvontaan! Eniten kiinnostaa tietenkin kosmetiikka, ja varsinkin just ne tuotteet, joista ei jauheta samaan aikaan joka toisessa blogissa jo valmiiksi. Mulle on jäänyt mieleen etenkin postauksesi Royal Ascotista ja briteista muutenkin :) krista.eerika@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä totta, että minuakin kyllästyttää lukea monia blogeja, joissa yhtäaikaa jauhetaan samaa asiaa. Toistokin tietty on markkinoinnin keino, mutta hiukan ärsyttää, ellei mitään muuta asiaa löydy.

   Sikälikin yritän pitää oman blogini sisällön hiukan erilaisena.

   Poista
  2. Niin, funtsin tuota asiaa vielä lisää. Pyrin kuitenkin pitämään juttuni sillä tavalla, että esimerkiksi ne tuotteet, joista kerron, ovat vähintäänkin saatavilla kaikille lukijoille.

   Aina se ei kai onnistu, mutta yritys hyvä kuitenkin, ja jos postauksen tuote kiinnostaa, aina kantsii kysyä, että mistä sitä saa. Yleensä tiedän.

   Poista
 15. Hei Dzinni, pangolin taalla. Sa asut nyt siis Sveitsissa etka enaa Turussa? Tulin vain ehdottamaan etta voisitko tehda tana vuonna samanlaisen jutun kuin viimeksi naista eri kalentereista liittyen http://www.boots.com/en/No7-Beauty-Advent-Calendar_1905702/?affwin&awc=2041_1475273405_beb05b1aaa98e4cf853969feb7332c7c&cm_mmc=affiliates-_-Discount%20Code-_-http%3A%2F%2Fwww%2Eskimlinks%2Ecom-_-affiliate ja http://www.cosmopolitan.co.uk/beauty-hair/beauty-trends/a38073/best-beauty-advent-calendars-2015/ sun ei tarvi julkaista tata koska en tietaakseni ole rekisteoitynyt tanne vaikak olenkin vakilukija aina kun ehdin. Kaikkea hyvaa tv karppi-pangolin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pangolin - todellakin, Lontoo vaihtui Baseliin tällä kertaa!

   Poista
 16. Luen Bloggerin ja Bloglovinin kautta.
  Kalenteri on huippujuttu. En ole itse sellaista koskaan hankkinut.

  Tykkään eniten "brittiläisistä" kosmetiikkajutuista. Kun (ei siís jos) menen Lontooseen, suunnistan oitis Bootsiin ja teen sieltä elämäni suurimman haalinnan. Näin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Boots kyllä toimittaa Suomeenkin noin kympin kustannuksin.

   Poista
  2. Niin, ja Bootsin kantiskortti kannattaa kyllä hankia! Sen saa online ja toimittavat sen suomalaisiinkin osoitteisiin. Sieltä tulee aika hyvin bonuksia, joten joku ostosreissu tai tilaus saattaa kohtapikaa ollakin ilmainen!

   Poista
  3. Niin ja Briteissä on myös TkMaxx käymisen arvoinen, sillä sieltä voi löytää ihan mitä tahansa. Designvaatteita, kosmetiikkaa, kenkiä ja muuta ihan pilkkahintaan.

   Poista
 17. En voi osallistua arvontaan, kun en edes osaa sanoa, mitä kautta tätä luen :D Siis netistä vaan, eikä se kai riitä kun en ole mitenkään rekisteröitynytkään mihinkään? Mutta ei se mitään, onnea kuitenkin muille osallistuneille, koska palkinto on huima!

  Sen verran kuitenkin vielä kommentoin, kuten olen jo jossain aiemminkin kertonut, miten paljon mua kiinnostaa kaikki nämä eri maista kirjoittamasi sekä erikoisemmat että jokapäiväisemmät asiat. On se vaan kumma, miten monella tavalla samat toiminnot, kuten vaikkapa roskien hoitaminen, voidaan tehdä eri maissa. Hämmentävää ja hyvin kiinnostavaa.

  Sun aiheet on muutenkin mielenkiintoisia, kun pääset hiukan eri vinkkelistä asioita ja myös kosmetiikkaa katselemaan. Ja vielä kun sinulla on tuo lääketutkijan tausta, välillä huomaan pienistä yksityiskohdista, että mainitset jonkin ainesosan tekevän jotain, mikä ei ole ollut mulle asiana tuttu tai johon en ole ainakaan kiinnittänyt aiemmin mitään huomiota.

  Että jatka siis tällä toimivalla tavalla ja jos ehdit, kertoile jotain sveitsiläisestä kansanluonteesta, rahan käytöstä ja erikoisesta demokratiasta toriäänestyksineen. Mua tuollaiset asiat kiehtoo :) Oletko muuten poikennut siitä rajan yli Italian puolelle vielä kertaakaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se vaan ihan riittää, että on vakkarilukija, oli nyt sitten ihan mitä kautta tahansa!

   Poista
  2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  3. Juu, en ole vielä Italiassa rajan yli käynyt, kun asun täällä kolmen maan rajalla Baselissa. Mutta kai sekin tulee tehtyä jossakin välissä, nyt kun kuulin, että olen täällä hiukan pidempään, kuin oli alunperin aikomus.

   Poista
 18. Tällä hetkellä kiinnostaa erityisesti nuo ajankohtaiset kosmetiikkajoulukalenteri-esittelyt. Mietin sellaisen tilaamista joka vuosi, mutten saa aikaiseksi... Tai oikeastaan en osaa päättää, minkä haluaisin, niin en tilaa mitään! :D Mutta ehkä tässä vielä ehtii tehdä päätöksen ennenkuin kaikki kalenterit taas loppuvat.

  Lukijana bloggerin kautta!

  xevex82(at)gmail.com

  VastaaPoista
 19. Luen mielelläni postauksiasi kosmetiikasta. Seuraan bloggerin kautta.
  klaara49@luukku.com

  VastaaPoista
 20. Jotenkin meinasin täysin unohtaa tämän, vaikka tuollainen joulukalenteri olisi tosi kiva! Luen blogiasi bloglovinin kautta ja lukenut jo pidemmän aikaa. Nämä adventtikalenteri jutut on olleet tänä vuonna ja jo viime vuonna suosikkeja. Ostin sen Charlotte Meentzenin kalenterin viime vuonna kun kerroit että semmonen on olemassa ja se oli kyllä tosi kiva. Tykkäsin myös siitä pakkauksesta ja säästin sen. Mies lupasi täyttää ne laatikot täksi vuodeksi mulle jollain kivalla. :)
  Kosmetiikkajutut kiinnostaa mutta myös jutut ihan tavallisesta elämästä ulkomailla. Erityisesti kaikki ns. erikoisuudet mitä kulttuurissa tai sen arkielämässä tulee esille.

  Sähköpostiani en mielellään laittaisi internettiin esille mutta kalenteri kiinnostaa niin paljon että menköön:
  mari(piste)ahokas(at)gmail(piste)com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meiliosoitteen voi laittaa privaatistikin minulle, eli jos haluat sen poistettavaksi, postaa uudelleen ja laita meiliosoite erikseen.

   Poista
 21. Voittaja ompi SariBP!!! Onnittelut! Laitapa osoitteesi minulle niin saat kalenteripostia!

  dzinni@europemail.com

  VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!