sunnuntai 18. syyskuuta 2016

Niitänäitä, ostoksia ja muuta höpinää

Harmistuttaa tämä tämänpäiväinen kaatosade. Sateita tosin luvattiin jo keskiviikosta alkaen, mutta muutamaa pisaraa lukuunottamatta mitään sen kummempaa ei ole tapahtunut, ja eilisen BBQ-päivänä jopa aurinko pilkahteli tuolla vuorilla, missä oltiin.

Näkymä BBQ-paikalta Baseliin.

Ei itse BBQ, mutta additionaalinen tuli!


Kävin myös torstaina Manorissa, joka on "paikallinen Stocka". Jostakin syystä olen alkanut ajatella, että joka paikassa on "valo" hiukan erilainen, ja se heijastuu myös meikkipohjan valintaan. Jos "valo" ei olisi erilainen, niin mikä on ajanut taiteilijat kautta aikojen esim. Ranskan Rivieralle?

En ole ajatellut tätä ihan loppuun saakka, mutta jos meikkipohjan sävy on ollut Suomessa OK, se ei sitä näytä olevan täällä. Aiemmin mainitsemani Cliniquen meikkivoide sai minut näyttämään täällä suorastaan sairaalloisen kalpealta.

Kävin siis Manorissa ja taitavan myyjän avustuksella ostin Urban Decayn Naked Skin -meikkivoiteen sävyä 4.5. Samalla sitten hankin mattapuuterin, puristesellaisen, vaikka olinkin aiemmin tyytyväinen läpikuultavaan Inglotin puristepuuteriin.


Jotenkin tuo Ingltin tuote alkoi näyttää kalkkimaiselta iholla. lieneekö taas tämän "valon" syytä. En oikein osaa selittää.

Tiedä, että siellä Suomessa tohkotetaan nyt ihan toista UD.n meikkivoidetta, mutta saanko kehua hiukan tätäkin. Se on siis öljytön ja mattapuuterin kanssa mielestäni todella hyvä ratkaisu! Sävy sulaa ihooni, ja olen todella tyytyväinen siihen. Manorissa muuten on myös palvelu siihen kirjautuneille, eli siellä muistetaan sävyt, jotka olet ostanut aiemmin, ja kun tulet uudelleen niitä ostamaan (merkistä riippumatta), saat aina saman ja sopivan sävyn.

Ainoa negatiivinen puoli liittyen ostoksiini on se, että puuterin vipan yläpuoli on kumimainen, ja se tarttuu puuterin avatessa tuohin peiliin, hiukan rasittavaa aina irroitella sitä siitä. Rasia on kuitenkin kaunis.

Onko joku muukin kokeillut näitä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!