torstai 29. syyskuuta 2016

Niitänäitä

Tuo aktiivisuusranneke on kyllä hauska! Se mittaa tarpeessa sykkeen, ja siitä saa myös rauhoittavia uniääniä, kuten yhtenä yönä, jolloin yöpöydällä pauhasi hiljaa meri hiekkarantaan. Se myös valitsee herättämisen värisemällä sopivalla hetkellä, kun ei ole siinä kaikkein syvimmän unen vaiheessa.

*****

Sain muuten tänään sen arvontaan tilaamani joulukalenterin, ja jösses, että se olikin iso! Paksuus on varmaan jotakin 6 cm luokkaa ja katsokaapa kokoa muuten verrattuna A4 paperiarkkiin!


Käykääpä siis osallistumassa arvontaan, joka löytyy selaamalla postauksia hiukan vanhempiin päin.

*****
Tänään oli Scientific Sourcing -osaston off site -päivä (team buildingia). Ajelimme Baselista Schwarzwaldiin Todtnauerin putouksille (cascades). Nämä ovat 97 metriä korkeat putoukset erittäin komeassa maastossa. Valitettavasti kuvat aina lätistävät maisemien jylhyyden.

Minäkin onnistuin kiertämään kaskadit kipeän kinttuni kanssa, mutta tämän kallion päälle ei minusta (eikä parista muustakaan) ollut kiipeämään, sillä polku oli todella jyrkkä. Siellä sitten oli "flowparkkia" ihan omasta takaa, eli vaijereita, joilla voi ylitellä kallionhalkeamia tai jopa kavuta jyrkkää rinnettä suoraan alas.

Niin ja ne kaskadit...siellä oli paljon penkkejä, istuimia, ja jopa "lepolasseja", eli kiinteitä, vartalon muotoihin soveltuvia makuualustoja, joilla voi loikoilla ihaillen putousta.Sen jälkeen olikin sitten  - noin neljän tunnin BBQ, ja erinomaista ruokaa!

2 kommenttia:

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!