lauantai 3. syyskuuta 2016

Hyvä seerumi iHerbistä

iHerbissä on viikoittain vaihtuvia tarjouksia, ja sieltä hankinkin C-vitamiiniseerumipullon, kun Mad Hippie -merkki oli alennuksessa.


Korkkasin sen vasta nyt, ja se vaikuttaakin erityisen hyvältä esimerkiksi meikin alla. Katsotaanpa, mitä se sisältää...

Deionized water, vitamin C (sodium ascorbyl phosphate), alkyl benzoate, vegetable glycerin, water, glycerin, sodium levulinate, sodium anisate, clary sage (salvia sclarea), grapefruit (citrus grandis), hyaluronic acid, amorphophallus konjac root powder, aloe barbadensis leaf, vitamin E (tocotrienol), ferulic acid, chamomile flower extract (recutita matricaria), sodium phytate, xanthan gum, hydroxyethylcellulose.

Aktiiviset aineet ovat lihavoitu, eli se siis sisältää C-vitamiinia, myskisalviaa (salvia Sclarea), greippiä, ferulihappoa, konjac-juurta, E-vitamiinia ja kamomillauutetta.

C-vitamiini on vahva antioksidantti, joka kirkastaa ihoa. Se toimii synergisesti E-vitamiinin kanssa. Myskisalvia taas on anti-inflammatorinen ainesosa. Ferulihappoa saadaan esimerkiksi omeinoitten ja appelsiinien siemenistä, kasviksista, pähkinöistä ja viljoista ja se toimii myös antioksidanttisesti iholla.

Kamomilla tietty rauhoittaa ihoa, mutta tuo konjac-juuri on kaikista mielenkiintoisin tässä listassa. Me kaikki varmaankin olemme tuttuja konjac-sienten kanssa, siis niiden, joilla putsataan ihoa, mutta löysin artikkelin, jossa puhutaan juuri tuon jauheen ihoryppyjä täyttävistä ominaisuuksista. Kyseinen tavara kun imee kosteutta itseensä ja niinedelleen siis toimii fyllinkinä ihossa. Aasiassa sen uskotaan kirkastavan ihoa.

Jokatapauksessa oikein hyvä seerumi, ja ostan toistekin.

1 kommentti:

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!