maanantai 12. syyskuuta 2016

Amsterdam ja Lush

Viime viikonloppu meni Amsterdamissa  - mies työmatkalla ja minä "siipeilin".  Kiva käydä siellä pitkästä aikaa! Joskus 2000-luvun alussa siellä meni kaksi vuotta ja pidin siellä asumisesta kovin. Piti käydä tsekkaamassa vanha asuinpaikkakin eilen. Ja vanha kantapaikka Gent lounaalla.

90 cm leveä talo, jossa vanhan vitsin mukaan joudutaan nukkumaan seisaallaan. Ei taida olla ihan kaikista kapein julkisivu Amsterdamissa, jotenkin muistelen, että Singelin varrella on vielä kapeampikin. Olisi jännä käydä sisällä...


Vaikka Baselissakin on Lush, en ole vielä toistaiseksi ehtinyt sinne, sillä tykkään tehdä loppupäästä venytettyä työpäivää. Epäilen myös hintojen olevan kovempia kuin esim. UK:ssa tai Hollannissa. Amsterdamissa on kaksi Lushia, ja ne molemmat ovat Kalverstraatin ostoskadun varrella. Ja molemmat tupaten täynnä populaa lauantaina, joten oli hankala ottaa kuvia. Samoja tuttuja naamoja näki myyjien joukossa kuin silloin joskus, yhdellä jopa edelleen sininen tukka.

Kylpypommeja...
....ja hierontapaloja.Se, mitä sieltä menin hakemaan, oli Honey, I washed the kids - saippuapala, mutta tuttuun tapaan, tulihan sieltä ostettua muutakin.
Shampoopaloista suosikkiani, siis sitä valkoista, jossa on hiukan kimaltavaa, ei enää valmisteta, joten ostin kokeiluun Seanik-nimisen sinisen ihanuuden.


Vasta kassalla putkahti mieleen kysyä, että oliko heillä sattumoisin kiinteää deodoranttia, sillä omani oli jäänyt Baseliin, koska ei mahtunut siihen litran pussiin (ihan vaan kyllä kuitenkin tiedoksi, lentokentillä ei olla pääsääntöisesti kovin nuukia siitä, jos pusseja on useita, kunhan niissä ei ole yli desilitran containeria nesteitä). No kyllä oli! Ja minähän ostin, kahta sorttia. Ihanaa, että joku tekee tällaisia lentomatkailuystävällisiä tuotteita!

Vasemmalla T'eo ja oikealla Aromaco. UK:ssa myydään lisäksi myös jalkadödöä, joka on samantapainen ja hiukan jauhoinen, kuten tuo T'eo, mutta sitä ei liene muualla myynnissä. 
Minulla oli epäilykseni noitten toimivuuden suhteen, mutta voin vakuuttaa, että nyt parin päivän käytön jälkeen hiostavassa ilmanalassakaan eivät pettäneet.


Lisäksi ostin muutaman kasvovesitabletin, mutta ne jauhaantuivat osin matkalla, vaan ei se mitään. Käytettyä tulevat kuitenkin! Olipa muuten hirveä hinta Suomen Lushin sivuilla, Amsterdamissa hinta oli noin euron luokkaa kipale.

Näiden lisäksi ostin vielä tämän vartalokuorinnan, mutta nyt en osaa sanoa, minne sen aamulla panin! Uuden asunnon koordinaatit ovat vielä hiukan epäselvät, mutta Amsterdamiin se ei jäänyt, sillä se oli aamulla kädessäni. Kuvaa siitä ei nyt sitten ole, mutta linkistä näkee, kuinka kaunis se on, ja tuoksuu ihanalta!

1 kommentti:

  1. Ah Lush <3 Voiko olla ihanampaa merkkiä noin yleensä. Monilla merkeillä on yksittäisiä ihania tuotteita, mutta Lushilla on niin paljon.

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!