perjantai 30. syyskuuta 2016

Uskomatonta, iho pysyi kiiltelemättä koko (työ)päivän!

Kuten moneen kertaan todettu, naamani alkaa yleensä kiillellä jo ennen kuin pääsen työpaikalle saakka. Siis normaalisti jo varttitunnin jälkeen. Tänään oli sillä tavalla uskomaton päivä, että laitoin meikin noin 8.30 ja kun palasin töistä klo 19, ainoastaan huulipunaa oli joutunut hiukan korjailemaan syönnin jälkeen.  Ihmeellistä. Nyt on kello jo enemmänkin, ja iho ihan OK, ei kiiltele. Ihan supermatta ei naama tässä vaiheessa ole, mutta se siis ei kiiltele tippaakaan!


Olen käyttänyt iltaisin ihon puhdistukseen tuota hiukan aiemmin esittelemääni Garnierin monitoimituotetta, ja sen jälkeen Lieracin keratolyyttistä liuosta.

Senjälkeen olen käyttänyt joko aiemmin mainostamaani Eucerinin seerumia ja sen päälle saman DermoPURIFIER-sarjan yövoidetta, tai KIKOn salisyylihappoa sisältävää voidetta (Shine Refine Day), joka on oikeastaan tarkoitettu päiväkäyttöön. Viimeksimainittu kuivattaa jonkin verran enenmmän kuin tuo Eucerin.
Aamulla taas pesen kasvot ja pyyhin KIKOn Shine Refine Tonicilla (yllä) ja laitan meikin alle KIKOn Matte Face Basen.


Vaihtelen hiukan Eucerinin ja KIKOn välillä yöksi, sillä kun nyt muutamana yönä laitoin tuota KIKOn voidetta, tuntui iho välillä kiristävältä. Jatkan lisää itse meikistä huomenna.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!