sunnuntai 2. lokakuuta 2016

Iho mataksi! Meikkivinkit.

Jäi eilen kirjoittelematta kaikenmaailman kiireitten takia, mutta tässä siis hiukan lisää juttua. Kun ihon pohjustaa kunnolla, ei meikkikään ala kiillelllä niin helposti. Nyt olen käyttänyt Urban Decayn Naked Skin HD Foundationia, jonka alle tulee peitettäviin kohtiin Makeup Storen paletista paria sävyä.
Tämä meikkivoide on kyllä aika peittävä itsessäänkin, mutta korjailen meikkiä kuitenkin hiukan tuolla Makeup Storen paletilla.

Tuo punertava sävy on hyvä silmien alle, peittää tummat silmänaluset. Muita sävyjä käytän neutralisoimaan nenänpielten couperoottista punoitusta. Mielstäni tällä paletilla on todella hyvä hinta-laatusuhde.


Mutta sitten kaikista tärkein, eli puuteri, jolla sen meikin sitten kiinnittää. Olen oikein tykästynyt myös Urban Decayn läpikuultavaan kivipuuteriin, mutta tämä Givenchyn puuteri se vasta on todella toimiva!Tämä puuteri siis koostuu neljästä eri sävystä, kuten yläpuolella näkyy. Puuteri siis on Givenchy Prisme Libre Mat-finish & Enhanced Radiance loose Powder, 4 in 1 Harmony, sävy 1 Mousseline Pastel. Suosittelen!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!