sunnuntai 16. lokakuuta 2016

Mää ja mun Hudora

Nyt kun auto on jäänyt Suomeen, jäin kaipaamaan jonkinlaista kulkupeliä, vaikka kävellenkin täällä kyllä pääsee joka paikkaan, ei ole niin iso kaupunki, ja toisaalta julkinen liikenne on erinomainen, ratikalla pääsee jopa ulkomaille saakka.

Polkupyörää en edes harkinnut, koska en ole sitten 18-vuotispäiväni sellaisella ajellut, enkä oikein vieläkään käsitä, mitä liikennesääntöjä sellaisen kanssa pitäisi noudattaa. Samoja kuin auton kanssa? Täällä näkyvät aikuiset käyttävän paljon potkulautoja, joten ostin sitten sellaisen, sen saa taitettua kasaan helposti ja kannettua mukana.


Se kyllä täytyy sanoa, että tuolla saa kyllä hyvää liikuntaa! Olen tänään kruisaillut sillä pari tuntia ja nyt olen ihan hiestä läpimärkä. Menee muuten todella lujaa alamäessä. Työmatka on silkkaa alamäkeä neljän ratikkapysäkin verran, mutta sitä mäkeä en vielä kokeillut, koska siinä on kurvi kaupunginmuurin mukaisesti, ja Hudorassa kun ei ole jarruja, niin pitää ensin hiukan harjoitella pienemmissä alamäissä...

Hankin myös Asicsin juoksukengät, josko koipi alkaisi kohta kestää lenkkeilyä. Tai sitten vaan kruisaillaan tuon Hudoran kanssa, sillä siinä jalka lepää mutta kroppa saa liikuntaa.


Nämä ovat jotakin geeliteknologiaa hyödyntävät kengät, aika mukavat jaloissa. Tiedättekö mistä nimi tulee? Anima Sana In Corpore Sano, terve sielu terveessä ruumiissa (luin kerrankin käyttöohjeen, hih).

Tähän vielä kun lisätään ihanan pehmeä The North Facen juoksutakki ja mustat trikoot, niin ei pitäisi olla enää mitään excusea laistaa liikunnasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!