tiistai 4. lokakuuta 2016

Pari tärppiä Bootsin visiitille

Piti käydä pari viikkoa sitten UK.ssa, mutta aikeeksi jäi. Sinänsä harmillista, koska pari tuotetta, joita säännöllisesti käytän, on päässyt loppumaan.


Tässä nämä "syylliset". Tuo Multibionta on monivitamiini, jossa on hiukan rautaakin (ei laita kuitenkaan mahaa sekaisin) ja suolistoystävällisiä probiootteja/bakteerikantaa.

Mutta tämä toinen, Hylamide se vasta on hyvä ihon syväkosteuttaja, joka ei rasvoita ihoa tai tee sitä tahmeaksi. Pipettipullossa oleva aine on helppo annostella ja imeytyy ihoon heti.
Lyhyesti sanoen se on hyaluronihapposeerumi, joka sisältää pienimolekyylistä hyaluronihappoa, fermentoitua hyaluronihappoa, hydrolysoitua hyaluronihappoa ja hyaluronihapon prekursoria (esiastetta). Siis tymäkkää tavaraa ihon kosteuttamisessa ja ryppyjen silittämisessä.

Suosittelen joka ihotyypille! Muistaakseni tämä riittoisa pullollinen ei maksanutkaan mitään maltaita.

2 kommenttia:

 1. Hitsiläinen, tuo hyaluronihapposysteemi vaikuttaa mielenkiintoiselta! Googletin tuon ja päädyin nettisivulle, josta tätä voi tilata http://hylamide.com/product/booster-low-molecular-ha-30ml :)

  -Tiltu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ne Bootsiltakin Suomeen toimittavat, muistaakseni noin kympillä saa paketin ovelleen.

   Bootsilla asioivien kannattaa hankkia nettisivujen kautta Advantage-kortti, jolla saa kaikenlaisia tarjouksia ja pisteetkin kertyvät heti puntina tilille, joten mullakin on joskus isokin ostos ollut ihan "ilmainen". Kortti toimitetaan suomalaisiinkin osoitteisiin.

   Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!