sunnuntai 23. lokakuuta 2016

Lisää kosmetiikkajoulukalentereita

House of Fraser on Brittien tavarataloketju, joka toimittaa tavaraa kahdeksassa päivässä Suomeenkin vain kuuden punnan hintaan. Jos haluat tavarasi kolmessa päivässä, nopeutettu toimitus on vain kymmenen puntaa, eli vain hiukan yli 11 euroa.

Täältäkin siis löytyy kalentereita kosmetiikasta kiinnostuneille. House of Fraserin oma on vain 25 puntaa (eli edullisimman toimituksen kanssa vain vähän vajaa 35 euroa. Sisältö on värikosmetiikkaa. KLIKS!


Samasta paikasta saa Molton Brownin kalentereita, joissa on spa-tuotteita ja tuoksuja niin kotiin kuin henkilökohtaiseenkin käyttöön.


Hinta on hieman edellistä kirpaisevampi, eli 150 puntaa. KLIKS! Muitakin, kuin kosmetiikkaa sisältäviä kalentereita on tarjolla samassa nettikaupassa.

Selfridgesillä on saatavana useita eri kalenterivariaatioita, aina Charlotte Tilburyn kahdentoista luukun superseller-matkakokoja sisältävästä kalenterista Selfridgesin omaan, joka 95vpunnan hinnallaan on sisältöönsä nähden aika kohtuullinen (sis. mm. Kiehl'siä, Urban Decayta, YSLää, Lancômea ja Viktor & Rolfia). Toimitusmaksu on 15 puntaa Suomeen (eli vajaa 17 euroa), ja paketti tulee kotiin 3-4 päivässä. KLIKS!

Selfridgesin oma kalenteri tänä vuonna.

W7:n joulukalenteri on perinteisesti ollut aika hyvä.Se sisältää tänäkin vuonna värikosmetiikkaa, ja sen saa omakseen hiukan alle 44 eurolla postikuluineen. KLIKS!

Bootsin sivuille oli ilmestynyt myös tällainen, hiukan hienompi kalenteri, joka maksaa 85 puntaa (eli noin 95 puntaa postikuluineen. Sisältö on upea ja nimi kertoo kaiken "Fairytale come true". KLIKS!

Tilanne näiden kalenterien kanssa näyttää elävän jatkuvasti ja saatavuuskin vaihtelee, joten laitan näistä lähitulevaisuudessa vielä kolmannenkin postauksen.

2 kommenttia:

  1. Ääk tuo Molton Brownin herkkutuoksujen kalenteri! Molton Brown on Lushin lisäksi ainoa merkki, jonka tuoksut on todella kolahtaneet. Tuo kalenteri kuulostaa suoranaiselta namupalalta! Jopa verrattuna Lushin 12 Days of Christmasiin, Lushissa kun on kylpytuotteita, jotka mulla menis hukkaan :)

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!