keskiviikko 26. lokakuuta 2016

Niitänäitä ja hiukan sekaihon kasvovesistä

Joko olette löytäneet kosmetiikkakalenterinne? vielä ehtii myös osallistua ison Douglasin kalenterin arvontaan, joka on täällä.


Olen joskus aika laiska käyttämään kasvovettä, mutta viime aikoina olen yrittänyt parastani siinäkin suhteessa.  Hiljattain testailtuihin kuuluvat nämä kolme sekaihon kasvovettä. Vihreä pullo vasemmalla on Kikon kiiltoa hillitsevä ja ihon mattana pitävä kasvovesi, keskellä Cliniquen no 3 ja oikealla Lieracin keratolyyttinen ja tulehdusta hillitsevää sinkkiä sisältävä kasvovesi lasipullossaan.

Lieracin pullon olen kuluttanut loppuun ja käyttänyt sitä lähinnä iltaisin. Mitään ihan hillitöntä kuorivaa efektiä en ole huomannut, eikä se vedä ihoa ihan rutikuivaksi. Ihan kelpo kasvovesi muuten, ajattelin ostaa uuden pullon.

Cliniquen no 3 sisältää alkoholia, ja sen huomaa pirtumaisesta tuoksusta. Se todella kuivattaa ihoa ja iltaisin täytyy käyttää runsaasti kosteusvoidetta kiristävää tunnetta kompensoimaan. Ei ihan niin hyvä kuin luulin! Voin tuskin kuvitellakaan, miten kuivaksi ihon tekee numero 4, joka on tarkoitettu rasvaiselle iholle. Tuskin käytän tätä ihan joka ilta, enkä usko investoivani tähän uudelleen.

Kikon kasvovesi on ihan OK, käytän lähinnä aamuisin. Luulen, että se todella mattaavan primerin kanssa tehoaakin. Tuoksu miedosti kurkulle ja kielolle, erittäin miellyttävä tuoksu.

Kaikissa näissä on ihoa kuorivaa salisyylihappoa. Cliniquen vedessä on myös kosteuttavia ainesosia, kuten hyaluronaattia ja glyserolia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!