keskiviikko 19. lokakuuta 2016

Keskiviikkoa

Ai että miten päädyin lääketutkimukseen? No ensin siksi, että yksi koulutuksistani sivusi vähän alaa, ja satuin baarissa lörpöttelemään eräälle ihan vieraalle ihmiselle, joka sattui oleman headhunter. Olin aiemmin maininnut työkavereilleni, että parin vuoden sisällä olisi tavoitteena tehdä jotakin ihan muuta  - eikä siinä mennyt kuin pari kuukautta, kun olin muissa hommissa. Että silleen! Kannattaa aina jututtaa vieraita ihmisiä!

*****

Täällä on taas jos jonkinlaista päänvaivaa roskista. Kartongit ja paperit kerätään kerran kuussa, ja tässä kuussa se päivä oli jo. Seuraava on 3. marraskuuta, arrgh! Yritän sulloa kaikki kartonkiset pakkaukset yhteen laatikkoon, mutta se varmaan jo räjähtää ennen tuota keräyspäivää! Muuutenkin ostaisin mielelläni irtomyynnissä olevaa ruoka- ja muuta tavaraa, mutta kun se ei aina käy!

Tuon Hudoran suhteen kysyin suosiolla, että saanko jättää pakkausmatskut tavarataloon, ja se onni minulle suotiinkin. Jos täällä esimerkiksi voisi hakea maidon meijeristä tai kaupasta maitohinkin kanssa, niin olisin tyytyväinen, sillä maito on pakattu muovipulloihin, jotka sitten taas pitää lajitella omille teilleen jne.
*****

Tulipa tästä mieleen yksi ruokatavaraa, eli suolaa koskeva juttu; ostin lähikaupasta paketin suolaa ja nyt vasta hoksasin pakkausta tutkia lukulasit päässä. Se pahuksen aine sisältää jodia ja FLUORIA!


Fluoria? Mitähäh? onhan se pieninä annoksina ihan OK, varsinkin, ellei syö ruokia, joista sitä saa (mm. maitotuotteet, kananmunat, kana ja porsaanliha), vaan kun minä syön, enkä mielelläni keinotekoisesti sitä halua. Fluorihan on itse asiassa aikamoinen myrkky elimistölle, jos sitä saa liikaa.

Pitää tutkia asiaa hiukan tarkemmin, siis sitä, miksi täälllä suola fluorataan. Sitten tämän suolan voi käyttää vaikka netipotin kanssa nokkahuuhteluihin ja ostan paikallisesta herkkukaupasta jotakin käsittelemätöntä suolaa, kuten meri- tai himalajansuolaa.

*****
Tässä taannoin oli muuten iHerb.com'ssa Real Techniques by Samantha Chapmanin meikkisivellinvalikoima -20%. Olen pahoillani, etten hoksannut siitä teille ilmoittaa. Itse ehdin juuri viime minuuteilla hankkia tämän sivellinsetin, jonka mukana tuli myös kätevä laukku. Ei mikään rullalle käärittävä sellainen, sillä niistä en pidä. Tämä on ihan vaan kirjekuorimallinen.

Ylhäältä alas: Monitoimisivellin (voi käyttää puuterin, poskipunan tai aurinkopuuterin levittämiseen), pyöreäpäinen meikkivoidesivellin, viistopäinen varjostusssivellin, perussivellin silmämeikin tekoon ja tarkka rajsussivellin.


Tämä sivellinsetti maksaa normaalisti2 7,55 Euroa ja sen löytää täältä.

Tämän viikon tarjouksista voisin nostaa esille varsinkin kuivaa ihoa hellivän Out of Africa -sheavoisarjan, löytyy täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!