sunnuntai 16. lokakuuta 2016

Shoppailua

Öh, olen minä hiukan shoppaillutkin, kaikista hyvistä päätöksistä huolimatta. No kun "halvalla" saa...Tämä oli tyyrein hankinta. Vaikka ei sekään isoa lovea palkkaan tehnyt (oli alennuksessa, ja kuten aiemmin sanoin, Sveitsin palkoilla tulee jonkinlainen hintasokeus), ja kyllä, se on aito Versace ja nahkaa.
Tämän laukun taisinkin jo mainita aiemmassa postauksessa.
Firman kaupassa olivat Fossilin nahkalaukku-uutuudet 20% alennuksessa, joten pakkohan yksi oli hankkia... Niin söpö roikkuvine avaimineen.
Tämä Love Moschinon laukku oli niin syötävän söötti, että se suorastaan huuteli "osta minut"! Kullanvärinen kirjekuoripussukka sen sivutaskussa on myös aika kätsy.


Koska hopeiset kiilakorkosneakerini (joista täälläkin on tainnut olla lukuisia kuvia) alkavat ritsahtaa, hankin Guessin vastaavat. Ovat muuten huippumukavat jalassa ja hankin ehkä myös mustat talveksi.

Kiiltonahkaa ja reunusrimssu on mokkaa!
Ihanan sametinpehmeää mokkanahkaa!

Ja pahus, matkalla UBS:n lounasravintolaan, osui silmä italialaisia nahkakenkiä myyvään kauppaan, ja ostin parit alennuksessa olevat. Ihanaa nahkaa ja mukavat jalassa! Koska pidän edelleen nilkkaa tukisiteessä, on ylempänä kuvatun parin pohjaan tarttunut hiukan haituvia mustasta joustositeestä, ei siis ole varsinaisesti likaa, mutta kuluu varmaan pois.
Kaiken kimalluksen huipentuma oli sitten nämä Michael Korsin aurinkolasit, jotka löysin myös alennusmyynnistä. Kuvasta ei oikein näe kunnolla, mutta ovat siis kullansävyiset peililasit. Todella kauniit!

1 kommentti:

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!