tiistai 25. lokakuuta 2016

Vielä uusia kosmetiikkajoulukalentereita...

Tämä Nuxen kalenteri sisältää vain 10 tuotetta, mutta nepä eivät olekaan ihan lilliputtiluokkaa. kalenteri maksaa 49 GBP + postikulut 7,50 GBP Suomeen. KLIKS!


Benefitin ekslkusiivisesti Debenhamilta saatavan "Girl O'Clock Rock" - kalenterin voit tilata Suomeenkin 7 punnan postikuluilla. Itse kalenteri maksaa 34,50 GBP, ja se sisältää 12 kaupan erikseenkin olevaa minikokoa (siis tuotteita 68 GBP:n arvosta). KLIKS!

Decléorin kalenteri sisältää miltei 129 GBP:n arvosta kosmetiikkaa, ja maksaa vain 60 GBP. Lähetys (Suomeen) on ilmainen yli neljänkympin ostoksille. Kalenterissa on kaksi täysikokoista tuotetta, 19 kasvotuotetta ja 6 vartalotuotetta. KLIKS!


Tanya Burrin 12 luukkua sisältävä meikkikalenteri maksaa vain 25 GBP ja postit edullisimmillaan 4,95 GBP.

FeelUniquen oma kosmetiikkakalenteri ilmestyy lokakuun viimeinen päivä, ja klikkauslinkissä on jon otuslista sille. Hinta on vain 30 GBP, ja se sisältää 82 GBP:n arvosta hius-, kylpy- ihonhoito- ja meikkituotteita 12 luukussa mm. Nuxelta, Rimmeliltä, Percy & Reediltä ja Decléorilta. Lisäksi loodassa on 10% alennuskoodi kalenterin sisältämiin tuotteisiin.

Hoh, ei tämäkään postaus varmaan jää ihan viimeiseksi aiheesta, tuntuu, että nyt näitä kalentereita on tarjolla paremmin kuin viime vuonna...

2 kommenttia:

  1. Hurjasti olet nähnyt vaivaa vaihtoehtojen etsimiseksi, kiitos näistä postauksista! Ihania vinkkejä ja tosi houkuttelevia tällaisellekin, joka on pystynyt aina vastustamaan kiusausta ostaa kosmetiikkajoulukalentereita. Saas nähdä, miten nyt käy :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen kuitenkin jättänyt pois esimerkiksi The Body Shopin kalenterin ja Lookfantastic.com'in kosmekalenterin, joka maksaa toimitettuna n. 70 puntaa. Se lienee suomalaisille aika tuttu. Yritin pitäytä näissä vähemmän tunnetuissa.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!