maanantai 10. lokakuuta 2016

Viime kuun IPSY

Tämä siis ei ole varsinaisesti beauty box, vaan kuukausittainen pussukka, eli glambag, jossa on kymmenellä taalalla kosmetiikkaa. Itse pussukka tuntuu suhteellisen korkealaatuiselta, ja jää varmasti käyttöön.

Purppuranvärisessä, kiiltävässä kuoressaan saapui salamyhkäinen pussukka.

Boxista löytyi kieltämättä mielenkiintoisia ylläreitä. Eyekon silmänrajaustussi on kuin tehty tarkkaan rajsukseen, värinä on musta.  Meikin tekoon sen pariksi löytyy Superheron ripsiväri joka lupaa venyttää ja tuuhentaa ripsiä. Se kokeillaankin heti huomenna!
Näiden lisäksi pussukassa oli eva nyc'in suihkutettava hiustenhoitoainepullo (matkakoko), ja Seraphine Botanicalsin huuli- ja poskiväri. Sellainen rusehtava sävy guavavoilla.
Hännänhuippuna pussissa oli Avènen pieni tuubillinen kosteuttavaa seerumia herkälle iholle.

4 kommenttia:

 1. Olipas nätti pussukka ja monipuolinen sisältö! Harvinaisia tuotemerkkejä näin Suomesta käsin katsottuna. Tiedätkö, toimittavatko Suomeen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eivät ne toimita Sveitsiinkään, mutta mulla on shipito.com'ista USA:n osoite, joten ekstraa paketille tulee sitä kautta n. 7 taalaa (käsittelykylut 2 USD ja posti edelleen sieltä Suomeen noin vitosen).

   Poista
  2. Tuohan on loistava palvelukonsepti, kiitos kun neuvoit! Tuo ratkaisee juuri sen ongelman, että Amerikasta eivät toimita esim. Suomeen. Eihän toki Suomestakaan tavara lopu, mutta jos haluaa kokeilla jotain erikoisempaa, tuo vaikuttaa näppärältä ohitustieltä.

   Amerikkalaiset on loistavia keksimään konsepteja, joilla myynti toimii aina, tavalla tai toisella :)

   Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!