sunnuntai 30. lokakuuta 2016

Huulipunia

Joskus on tsekattava hulipunavarastonsa siinä mielessä, että ainakin minusta tuntuu, että sorrun aina samoihin sävyihin. Ehkä? Tai miltä tämä kavalkadi nyt sitten näyttääkään.
Vasemmalta lukien:

1. Milani 03 Orange-Gina
2. Sensai IL113 Utsuroikiku (tämä on muuten jo toinen samanvärinen ostamani, tykkään kovin)
3. Revlon Colorburst Lip Butter 050 Berry Smoothie (nämä ovat aivan ihania)
4. Nyx 550 Indian Pink
5. Tom Ford Lip Color Shine Rouge 02 Smitten
6. Annemaria Börlind 80 Nude (todella hoitava huulipuna, näitä saa varmaan iHerbistäkin)

1 kommentti:

 1. Heh, vasemmanpuoleista oranssia lukuunottamatta voisivat olla mun :)

  Mun hurjin tempaisu huulipunien saralla on Lushin Strawberry Bombshell, johon ihastuin niin palavasti, että muut huulipunat on jääneet käyttämättä kesästä alkaen ja koko syksyn.

  Hiukkasen vaan huulirasvaa alle, kun muuten huulipuna nappaa kiinni tosi tiukasti ja sitten tuota mansikkapommia päälle niin on ihan käsittämättömän luonnollisen punaiset ja "mehukkaan" näköiset huulet. Eikä kuivata huulia, Lushia kun on.

  Tuo väri on vaan siitä kummallinen, että millään mun näytöllä sen sävy ei ole oikein, se näyttää aina liian järeältä eikä sen hento shimmeri näy ollenkaan.

  Jos satut Lushille käymään, kannattaa katsoa myös Lushin joulupuna Sugar Plum Fairy Lip Tint. Mulla se näytti kädenselällä hyvältä, mutta aavistuksen metallinhohtoiselta pinkiltä. Täällä talvikylmässä valossa se voi olla liian sinertävä, mutta kesäisemmässä valossa luultavasti älyttömän nätti. Jos se tupsahtaa joulualeen, saatanpa hyvinkin napsaista yhden kesäksi, varmuuden vuoksi :)

  VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!